دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر شیخ آقا بزرگ تهرانى درباره آیت الله محمد بهاری

No image
نظر شیخ آقا بزرگ تهرانى درباره آیت الله محمد بهاری

شیخ آقا بزرگ تهرانى، در «الذریعه الى تصانیف الشیعه» در معرفى کتاب «تذکرة المتقین» شیخ محمّد بهارى مى نویسد:

«فارسیّه فیه جملة من کلمات الأعاظم فى الاخلاق و مکاتیبهم الصادره فى آداب السلوک منها مکاتبته جمال السالکین الشیخ الفقیه الورع الزاهد المولى حسینقلى الدرجزینى الهمدانى... و مکاتبته تلمیذ الاجل و وصیه العالم السالک الشیخ محمّد بن میرزا محمّد البهارى»([13])

تذکرة المتقین کتابى است فارسى در او جمله اى از کلمات اعاظم در اخلاق و نامه هایى است که در آداب سیر و سلوک نگاشته شده است. از جمله، نامه جمال سالکین، شیخ فقیه و ورع و زاهد، مولى حسینقلى درجزینى همدانى است و نامه هاى شاگرد بزرگوار و وصیش، دانشمند و عالم سالک، حاج شیخ محمّد بهارى مى باشد.

شیخ آقا بزرگ تهرانى، معتقد بود که بهارى از بزرگان علم اخلاق و سیر و سلوک و عرفان است و در اخلاق و تهذیب نفس و تزکیه روح، سرآمد و از اوتاد به حساب مى آید.

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

No image

ضرورت امید به رحمت الهی از نگاه معصومین

در این متن به ضرورت امید به رحمت الهی از نگاه معصومین با موضوع توبه و امید به مغفرت پرداخته شده است.
No image

شرایط توبه

در این متن به شرایط توبه با موضوع توبه و امید به مغفرت پرداخته شده است.
No image

توبه؛ سبب مغفرت الهی

در این متن به توبه؛ سبب مغفرت الهی با موضوع توبه و امید به مغفرت پرداخته شده است.
No image

بررسی توبه در آیات قرآن

در این بخش متن سخنرانی با عنوان بررسی توبه در آیات قرآن در موضوع توبه و امید به مغفرت آورده شده است.
Powered by TayaCMS