دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

تلاش حزب اردوغان برای اصلاح درس‌های فلسفه در دانشگاه‌های ترکیه

No image
تلاش حزب اردوغان برای اصلاح درس‌های فلسفه در دانشگاه‌های ترکیه
 
حزب عدالت و توسعه ترکیه در تلاش است برخی از فصل‌های درس فلسفه در دانشگاه‌های ترکیه را مطابق با آموزه‌های اسلامی اصلاح کند.
به گزارش خبرگزاری رسا، حزب عدالت و توسعه ترکیه به رهبری رجب طیب اردوغان بحث درباره اصلاح موضوع اثبات وجود خداوند را جهت گنجانده شدن در دروس فلسفه دانشگاه‌های ترکیه پیشنهاد داده است که شورای آموزش دانشگاه ایر سیریس نیز به صورت آزمایشی اصلاح در درس فلسفه را آغاز کرد.
این طرح به دلیل منافی بودن با صبغه سکولاریست ها با انتقاد تعدادی از اساتید دانشگاه ها مواجه شده است. به نظر این اساتید روش جدیدی که شورای آموزش وابسته به وزارت آموزش دولت رجب طیب اردوغان اتخاذ کرده است، تهدید کننده آینده ترکیه است.

یاسر کوبیلی، رییس انجمن فلاسفه ترکیه نیز درباره این اصلاحات گفت: با تدریس درس علم الوجود در دانشگاه‌های ترکیه که یکی از مراکز سکولارها به شمار می رود، سه بحث«آیا خداوند وجود دارد و آیا اثبات آن ممکن است» یا «خداوند موجود نیست و می توان این موضوع را اثبات کرد» و «ما نمی توانیم وجود خداوند را چه باشد یا نباشد را اثبات کنیم» در میان دانشجویان به راه می افتد

منبع: www.rasanews.com

 


 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

پرسش و پاسخ چگونگی مقابله با فتنه‌ها

پرسش و پاسخ چگونگی مقابله با فتنه‌ها

از منظر امام علی(ع) روش‌ها و راهکارهای برخورد و مقابله با فتنه‌های زمانه چگونه باید باشد؟
پناهگاه امن خدا

پناهگاه امن خدا

از نظر قرآن، هر کسی در هر مشکل و مصیبتی قرار گرفت، باید چاره کار خویش را در ایمان به خدا بداند و به محل امن و امانی برود که همان خدا است.
پنج عنصر پیام‌رسانی در فرآیند تبلیغی معصومین (ع)

پنج عنصر پیام‌رسانی در فرآیند تبلیغی معصومین (ع)

هر مکتب و جریان فکری پیامی را داراست که بی‌شک هر مکتب یا جریان اجتماعی نیز پیامی دارد که در واقع روح تبلیغ است و فرآیند تبلیغ بدون وجود آن بی‌معنی است.
پنج ویژگی رفیق خوب

پنج ویژگی رفیق خوب

صداقت (به معنای دوستی) مرزهائی دارد که اگر این خطوط اصلی و این مرزها وجود داشت، صداقتی که آثار فراوان شرعی و برادری شرعی بر آن مترتب است، مترتب خواهد شد؛ والاّ نه.
پیامبر اکرم(ص)؛ مظهر رحمت الهی

پیامبر اکرم(ص)؛ مظهر رحمت الهی

خداوند در قرآن پیامبر اکرم(ص) را به عناوین و نام‌هایی چند ستوده و صفات بسیاری را برای او برشمرده است.
Powered by TayaCMS