دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

جایزه‌ی ادبی نوما

No image
جایزه‌ی ادبی نوما جایزه‌ی ادبی "نوما"ی قاره‌ی آفریقا در سال 2007 به نویسنده‌ای از زیمبابوه رسید.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، "شیمر چینودیا" موفق شد جایزه‌ی سال 2007 "نوما" را برای رمان «منازعه» به‌دست آورد. این جایزه که قدمتی 28ساله دارد، هر سال به یک نویسنده یا اندیشمند آفریقایی که اثرش در این قاره به‌چاپ رسیده باشد، اعطا می‌شود.
به گزارش پایگاه خبری AllAfrica، "چینودیا" برای اولین‌بار در سال 1990 با اثر داستانی «درو خارها» نامی برای خود به‌دست آورد.
هیأت داوران جایزه‌ی ادبی نوما با «قدرتمند و به‌یادماندنی» توصیف کردن رمان «منازعه» اعلام کرد:‌ این نویسنده با دگرگون کردن سنت‌های میان خانواده و ملت، بیش‌تر بر توانایی‌های اجتماعی یک خانواده‌ی آفریقایی تمرکز کرد، تا توانایی‌های افراد.
"چینودیا" تاکنون هشت رمان، کتاب کودک و فیلم‌نامه نوشته و موفق به کسب جوایز متعددی از جمله جایزه‌ی نویسندگان مشترک‌المنافع شده است. این نویسنده‌ی 50ساله کتابش را آزمایش‌های مربوط به تأثیرات زمان و تغییرات بر انسان‌ها و روابط انسانی می‌داند.
جایزه‌ی نوما که تحت نظر یونسکو برگزار می‌شود، ماه نوامبر در مراسمی به "چینودیا" اعطا خواهد شد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

پرسش و پاسخ چگونگی مقابله با فتنه‌ها

پرسش و پاسخ چگونگی مقابله با فتنه‌ها

از منظر امام علی(ع) روش‌ها و راهکارهای برخورد و مقابله با فتنه‌های زمانه چگونه باید باشد؟
پناهگاه امن خدا

پناهگاه امن خدا

از نظر قرآن، هر کسی در هر مشکل و مصیبتی قرار گرفت، باید چاره کار خویش را در ایمان به خدا بداند و به محل امن و امانی برود که همان خدا است.
پنج عنصر پیام‌رسانی در فرآیند تبلیغی معصومین (ع)

پنج عنصر پیام‌رسانی در فرآیند تبلیغی معصومین (ع)

هر مکتب و جریان فکری پیامی را داراست که بی‌شک هر مکتب یا جریان اجتماعی نیز پیامی دارد که در واقع روح تبلیغ است و فرآیند تبلیغ بدون وجود آن بی‌معنی است.
پنج ویژگی رفیق خوب

پنج ویژگی رفیق خوب

صداقت (به معنای دوستی) مرزهائی دارد که اگر این خطوط اصلی و این مرزها وجود داشت، صداقتی که آثار فراوان شرعی و برادری شرعی بر آن مترتب است، مترتب خواهد شد؛ والاّ نه.
پیامبر اکرم(ص)؛ مظهر رحمت الهی

پیامبر اکرم(ص)؛ مظهر رحمت الهی

خداوند در قرآن پیامبر اکرم(ص) را به عناوین و نام‌هایی چند ستوده و صفات بسیاری را برای او برشمرده است.
Powered by TayaCMS