دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

چهارمین نشست علمی ـ تبلیغی خواهران مبلغ خراسان رضوی

No image
چهارمین نشست علمی ـ تبلیغی خواهران مبلغ خراسان رضوی همزمان با سالروز تأسیس دفتر تبلیغات اسلامی، چهارمین نشست علمی ـ تبلیغی خواهران مبلغ خراسان رضوی با عنوان«کوثر هدایت»، به همت معاونت فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی این استان برگزار شد.
خانم شیخ علیشاهی، کارشناس امور مبلغان خواهر دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد گفت: همزمان با سالروز تأسیس دفتر تبلیغات اسلامی، چهارمین نشست علمی تبلیغی خواهران مبلغ خراسان رضوی با عنوان«کوثر هدایت»، یکم تیرماه، از سوی معاونت فرهنگی تبلیغی این دفتر برگزار شد.
وی، بزرگداشت هفته زن و مقام حضرت زهرا(س)، تجلیل از جایگاه مبلغان و تقویت جلسات مذهبی در راستای ترویج الگوهی رفتاری حضرت زهرا(س) را از جمله اهداف این برنامه برشمرده و افزود: این نشست در سه بخش سخنرانی، برگزاری کارگروه های تخصصی و میزگرد، و پرسش و پاسخ برگزار شد.
کارشناس امور مبلغان خواهر دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی تصریح کرد: در بخش اول نشست، خانم مستقیمی، مدرس حوزه و دانشگاه و سردبیر فصلنامه بانوان شیعه از قم، به بررسی چگونگی الگوپذیری انسان معاصر از سیره حضرت زهرا(س) پرداخت.
شیخ علیشاهی اظهار داشت: در بخش دوم نشست علمی ـ تبلیغی خواهران مبلغ خراسان رضوی، موضوعاتی چون شاخصه های الگوپذیری از شخصیت حضرت زهرا(س)، موانع الگوپذیری از شخصیت حضرت زهرا(س)، راه های فرهنگ سازی الگوپذیری از شخصیت حضرت زهرا(س) و رسالت مبلغان در ترویج الگوپذیری از شخصیت حضرت زهرا(س)، در قالب چهار کارگروه تخصصی و با حضور اساتیدی از مدارس علمیه خواهران مشهد مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
وی در ادامه ابراز داشت: در بخش پایانی این نشست، در میزگرد تخصصی کارگروه ها با استاد مدعو، ضمن ارائه گزارشی از مباحث هر کارگروه، به سؤالات حاضران در این زمینه نیز پاسخ داده شد.
گفتنی است، چهارمین نشست علمی ـ تبلیغی خواهران مبلغ خراسان رضوی با عنوان کوثر هدایت و با شعار همگامی با مرزبانی حریم تشیع، از ساعت شانزده، یکم تیرماه، در محل سالن همایش‌های دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی ‌‌‌برگزار شد.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

پرسش و پاسخ چگونگی مقابله با فتنه‌ها

پرسش و پاسخ چگونگی مقابله با فتنه‌ها

از منظر امام علی(ع) روش‌ها و راهکارهای برخورد و مقابله با فتنه‌های زمانه چگونه باید باشد؟
پناهگاه امن خدا

پناهگاه امن خدا

از نظر قرآن، هر کسی در هر مشکل و مصیبتی قرار گرفت، باید چاره کار خویش را در ایمان به خدا بداند و به محل امن و امانی برود که همان خدا است.
پنج عنصر پیام‌رسانی در فرآیند تبلیغی معصومین (ع)

پنج عنصر پیام‌رسانی در فرآیند تبلیغی معصومین (ع)

هر مکتب و جریان فکری پیامی را داراست که بی‌شک هر مکتب یا جریان اجتماعی نیز پیامی دارد که در واقع روح تبلیغ است و فرآیند تبلیغ بدون وجود آن بی‌معنی است.
پنج ویژگی رفیق خوب

پنج ویژگی رفیق خوب

صداقت (به معنای دوستی) مرزهائی دارد که اگر این خطوط اصلی و این مرزها وجود داشت، صداقتی که آثار فراوان شرعی و برادری شرعی بر آن مترتب است، مترتب خواهد شد؛ والاّ نه.
پیامبر اکرم(ص)؛ مظهر رحمت الهی

پیامبر اکرم(ص)؛ مظهر رحمت الهی

خداوند در قرآن پیامبر اکرم(ص) را به عناوین و نام‌هایی چند ستوده و صفات بسیاری را برای او برشمرده است.
Powered by TayaCMS