دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

توصیه های اخلاقی آیت الله مکارم شیرازی به طلاب

No image
توصیه های اخلاقی آیت الله مکارم شیرازی به طلاب
حضرت آیت الله مکارم شیرازی با بیان نکاتی اخلاقی به طلاب، خواستار دوری از شتابزادگی و برخورد تند با جوانان شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیت الله ناصر مکارم شیرازی،‌ امروز در آغاز درس خارج فقه خود که در مسجد اعظم قم برگزار شد با بیان روایتی گفت: روحانیان و مبلغان باید در رفتار و کردار خود با مردم مدارا داشته باشند.
وی با بیان این که روحانیت در عرصه تبلیغ در معرض دیدگان همه قرار دارد، افزود: رفتار و منش روحانی در تبلیغ دین بسیار تاثیر گذار و مهم است، اگر مردم از مبلغ دین رفتاری متناسب با لباس آن روحانی ببینند، دین به درستی در جامعه معرفی خواهد شد.
این مرجع تقلید تصریح کرد: جوانان با توجه به شور جوانی خود ممکن است در برخورد با برخی از روحانیان رفتار تندی از خود نشان دهند؛ ولی هرگز این گونه رفتارها نباید در برخورد مبلغان با جوانان تاثیر بگذارد.
وی با بیان این که مدارا در همه امور ضروری است، افزود: اگر کسی در ارتباط با شما رفتار مناسبی از خود نشان نداد و در بسیاری از مواقع مزاحمت‌های زبانی و عملی ایجاد کرد، با هوشیاری با وی برخورد کنید و از شتابزدگی و تندی با وی دوری کنید.
 
 
منبع: www.rasanews.com
 
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

نظریات گرین در باب مجازات، مالکیت و انترناسیونالیسم

نظریات گرین در باب مجازات، مالکیت و انترناسیونالیسم

توماس هیل گرین حقوقدان، سیاستمدار و فیلسوف قرن نوزدهم انگلستان می‌باشد.
قوه قضائیه مطلوب و قانون اساسی/ بخش اول

قوه قضائیه مطلوب و قانون اساسی/ بخش اول

مقدمه: فصل 11 قانون اساسی از اصل 156 تا 174 (19 اصل) اختصاص به قوه قضائیه دارد.
قوه قضائیه مطلوب و قانون اساسی/ بخش سوم وپایانی

قوه قضائیه مطلوب و قانون اساسی/ بخش سوم وپایانی

اشاره: «قوه قضائیه مطلوب و قانون اساسی » عنوان مقاله‌ای است که بخش دوم آن در شماره قبلی صفحه حقوقی اطلاعات چاپ شد. بخش سوم و آخر این مقاله را می‌خوانیم.
منشور حقوق شاکی و متهم در دادسرا

منشور حقوق شاکی و متهم در دادسرا

اشاره: حقوق شهروندی در کشور ما اصطلاح جدیدی است که خیلی زود وارد ادبیات حقوقی نیز شده است.
تأملی بر نظریه «هندسه اجتماعی پرونده های قضایی» یا نظریه «جامعه شناسی حقوقی ناب» پروفسور دانلد بلک/بخش اول

تأملی بر نظریه «هندسه اجتماعی پرونده های قضایی» یا نظریه «جامعه شناسی حقوقی ناب» پروفسور دانلد بلک/بخش اول

معرفی مختصر نظریه‌پرداز: پروفسور دانلد بلک (Donald Black) یکی از دانشمندان تراز اول جامعه‌شناسی حقوق است که آثار متعددی در جامعه‌شناسی و به ویژه جامعه‌شناسی حقوق دارند.
Powered by TayaCMS