دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

دکتر مجتهدی و نقد کتابی درباره لایب نیتس

No image
دکتر مجتهدی و نقد کتابی درباره لایب نیتس کتاب فلسفه لایب نیتس، فیلسوف نامی، در نشستی با حضور دکتر کریم مجتهدی سه شنبه این هفته درشهر کتاب مورد نقد و بررسی قرار می گیرد.
به گزارش همشهری آنلاین در این نشست که در ساعت 17 در محل شهر کتاب مرکزی برگزار می شود، علاوه بر دکتر مجتهدی [گزارش نقد و بررسی کتاب تازه دکتر مجتهدی]فاطمه مینایی (مترجم کتاب) هم حضور دارد و درباره این کتاب وویژگی های آن سخن خواهد گفت.
کتاب «فلسفه‌ی لایب‌نیتس» را رابرت لتا نوشته و فاطمه مینایی برگردان فارسی کرده وانتشارات هرمس اوایل امسال آن را به بازار کتاب عرضه کرده است.
لایب‌نیتس از معدود فیلسوفان عصر جدید است که از همان ابتدای مواجهه‌ی ایرانیان با فلسفه و فکر غربی نام‌شان وارد زبان فارسی شده است و مرحوم محمد علی فروغی در کتاب معروف خود سیر حکمت دراروپا به وی آثار و آرایش پرداخته است.
بعد از دکارت و با ظهور لایب‌نیتس، قدرت فکری تازه‌ای در تفکر غرب ظاهر می‌شود. لایب‌نیتس نه تنها محتوای تصویر رایج جهان را تغییر می‌دهد بلکه صورت تازه و جهت اساسی تازه‌ای به تفکر به طور کلی می‌دهد. در فلسفه، منطق، زمین‌شناسی، تاریخ طبیعی، زبان‌شناسی و تاریخ اروپا آثاری از لایب‌نیتس باقی‌ مانده است.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

نظریات گرین در باب مجازات، مالکیت و انترناسیونالیسم

نظریات گرین در باب مجازات، مالکیت و انترناسیونالیسم

توماس هیل گرین حقوقدان، سیاستمدار و فیلسوف قرن نوزدهم انگلستان می‌باشد.
قوه قضائیه مطلوب و قانون اساسی/ بخش اول

قوه قضائیه مطلوب و قانون اساسی/ بخش اول

مقدمه: فصل 11 قانون اساسی از اصل 156 تا 174 (19 اصل) اختصاص به قوه قضائیه دارد.
قوه قضائیه مطلوب و قانون اساسی/ بخش سوم وپایانی

قوه قضائیه مطلوب و قانون اساسی/ بخش سوم وپایانی

اشاره: «قوه قضائیه مطلوب و قانون اساسی » عنوان مقاله‌ای است که بخش دوم آن در شماره قبلی صفحه حقوقی اطلاعات چاپ شد. بخش سوم و آخر این مقاله را می‌خوانیم.
منشور حقوق شاکی و متهم در دادسرا

منشور حقوق شاکی و متهم در دادسرا

اشاره: حقوق شهروندی در کشور ما اصطلاح جدیدی است که خیلی زود وارد ادبیات حقوقی نیز شده است.
تأملی بر نظریه «هندسه اجتماعی پرونده های قضایی» یا نظریه «جامعه شناسی حقوقی ناب» پروفسور دانلد بلک/بخش اول

تأملی بر نظریه «هندسه اجتماعی پرونده های قضایی» یا نظریه «جامعه شناسی حقوقی ناب» پروفسور دانلد بلک/بخش اول

معرفی مختصر نظریه‌پرداز: پروفسور دانلد بلک (Donald Black) یکی از دانشمندان تراز اول جامعه‌شناسی حقوق است که آثار متعددی در جامعه‌شناسی و به ویژه جامعه‌شناسی حقوق دارند.
Powered by TayaCMS