دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

پذیرش طلاب در دوره‌ های تخصصی درس خارج

No image
پذیرش طلاب در دوره‌ های تخصصی درس خارج مؤسسه تحقیقاتی و آموزشی بقیة‌الله قم اعلام کرد؛
پذیرش طلاب در دوره‌ های تخصصی درس خارج
مؤسسه تحقیقاتی و آموزشی بقیة‌الله(عج) از میان طلاب واجد شرایط در دوره ‌های تخصصی درس خارج دانش ‌پژوه می‌ پذیرد.
محمد رضا صنعتی، معاون آموزشی مؤسسه تحقیقاتی و آموزشی بقیة‌الله(عج) قم، در گفت ‌و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: این مؤسسه برای یازدهمین سال از میان فضلای واجد شرایط در حوزه علمیه قم برای سال تحصیلی 88 - 87 در دوره ‌های تخصصی درس خارج دانش‌ پژوه می ‌‌پذیرد.
وی با بیان این‌که پذیرش طلاب تنها از طریق آزمون اختصاصی صورت ‌می‌‌گیرد، تصریح کرد: اتمام سطح (پایه دهم کتبی و شفاهی)، شرکت در دروس خارج، قبولی در امتحان کتبی و شفاهی و تعهد شرعی به پای بندی مقررات مؤسسه، از شرایط پذیرش در این دوره‌ ها به شمار می رود.
صنعتی اظهار داشت: طلاب تا ششم تیرماه فرصت دارند برای نام نویسی با در دست داشتن مدارک به نشانی قم ـ خیابان معلم ـ کوچه20 ـ کوچه شهید حسین ‌پور (زنجانی) مراجعه کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره تلفن 7745232 - 0251 تماس بگیرند.
وی هشتم تیرماه را زمان برگزای آزمون ورودی اعلام کرد و افزود: مواد امتحانی این دوره از کتاب‌ های مکاسب و کفایه برگزار می ‌شود.
معاون آموزشی مؤسسه تحقیقاتی و آموزشی بقیة‌الله(عج) در پایان با بیان این‌که طول دوره پنج سال است، خاطرنشان کرد: دوره ‌های آموزشی این مرکز به صورت تخصصی است، ولی هیچ‌گونه ارتباط تشکیلاتی با مرکز مدیریت حوزه علمیه قم ندارد و در پایان دوره مدرکی به دانش‌ پژوهان ارائه نمی کند.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

نظریات گرین در باب مجازات، مالکیت و انترناسیونالیسم

نظریات گرین در باب مجازات، مالکیت و انترناسیونالیسم

توماس هیل گرین حقوقدان، سیاستمدار و فیلسوف قرن نوزدهم انگلستان می‌باشد.
قوه قضائیه مطلوب و قانون اساسی/ بخش اول

قوه قضائیه مطلوب و قانون اساسی/ بخش اول

مقدمه: فصل 11 قانون اساسی از اصل 156 تا 174 (19 اصل) اختصاص به قوه قضائیه دارد.
قوه قضائیه مطلوب و قانون اساسی/ بخش سوم وپایانی

قوه قضائیه مطلوب و قانون اساسی/ بخش سوم وپایانی

اشاره: «قوه قضائیه مطلوب و قانون اساسی » عنوان مقاله‌ای است که بخش دوم آن در شماره قبلی صفحه حقوقی اطلاعات چاپ شد. بخش سوم و آخر این مقاله را می‌خوانیم.
منشور حقوق شاکی و متهم در دادسرا

منشور حقوق شاکی و متهم در دادسرا

اشاره: حقوق شهروندی در کشور ما اصطلاح جدیدی است که خیلی زود وارد ادبیات حقوقی نیز شده است.
تأملی بر نظریه «هندسه اجتماعی پرونده های قضایی» یا نظریه «جامعه شناسی حقوقی ناب» پروفسور دانلد بلک/بخش اول

تأملی بر نظریه «هندسه اجتماعی پرونده های قضایی» یا نظریه «جامعه شناسی حقوقی ناب» پروفسور دانلد بلک/بخش اول

معرفی مختصر نظریه‌پرداز: پروفسور دانلد بلک (Donald Black) یکی از دانشمندان تراز اول جامعه‌شناسی حقوق است که آثار متعددی در جامعه‌شناسی و به ویژه جامعه‌شناسی حقوق دارند.
Powered by TayaCMS