دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

حضرت علی (علیه‌السلام) فرمود:

«موقعی که جوان نورسی را به سبب گناهانی که مرتکب شده است نکوهش می‌کنی، مراقب باش که قسمتی از لغزش‌هایش را نادیده انگاری تا جوان به عکس‌العمل وادار نشود.» (شرح ابن ابی الحدید، ج 20، ص 333، کلمه 819)
حضرت علی (علیه‌السلام) فرمود:
حضرت علی (علیه‌السلام) فرمود:

عن علی (علیه‌السلام) قال:

«اِذا عاتَبتَ الحَدَثَ فَاتْرُک لَهُ مَوْضِعاً مِنْ ذَنْبِه لِئَلا یحمله الاخراجُ علی الْمُکابَرَة» (شرح ابن ابی الحدید، ج 20، ص 333، کلمه 819)

حضرت علی (علیه‌السلام) فرمود:

«موقعی که جوان نورسی را به سبب گناهانی که مرتکب شده است نکوهش می‌کنی، مراقب باش که قسمتی از لغزش‌هایش را نادیده انگاری تا جوان به عکس‌العمل وادار نشود.»

توضیح:

اگر بزرگسالان بخواهند در جوانان نفوذ کنند و به شایستگی آزموده‌های خود را به آنان منتقل نمایند، باید همواره شخصیت و غرورشان را مورد توجه قرار دهند، با آنان آمرانه سخن نگویند، از تندی و خشونت پرهیز نمایند و اگر در موردی والدین بر اثر کار زشت و نادرست آنان برافروخته و خشمگین شده و زبان به اعتراض می‌گشایند، توجه داشته باشند که در تندگوئی زیاده‌روی نکرده و از حدّ مصلحت تجاوز ننمایند. چه بسا این کار درهای برگشت را به روی جوانان ببندد و آنان را به لجاجت و خصومت وادار سازد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

حل معمای چگونگی تشخیص اصوات در مغز

حل معمای چگونگی تشخیص اصوات در مغز

حل معمای چگونگی تشخیص اصوات در مغز توسط محقق ایرانی دانشگاه کالیفرنیا
آیت الله مکارم شیرازی؛جوانان قم را دریابید

آیت الله مکارم شیرازی؛جوانان قم را دریابید

قم عش آل محمد (ص) است، قم مرکز علمی شیعیان است، باید مراقب وسیله‌های دشمن در قم باشیم، نباید بگذاریم این شهر آسیب‌پذیر باشد.
No image

تمهیدات عید فطر

Powered by TayaCMS