دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

تمسك فقط به خدا

No image
تمسك فقط به خدا

 

احمد بن فهد حلي از قول پيامبراکرم(ص) نقل مي کند که خداي تعالي مي فرمايد: هر کدام از مخلوقاتم به غير از من چنگ بزند و از من قطع اميد کند، اسباب آسمان ها و زمين را از براي او قطع مي کنم، و اگر چيزي از من بخواهد به او ندهم، اگر مرا بخواند اجابتش نکنم.

    و هر يک از مخلوقاتم که به من چنگ زند، و از ديگران قطع اميد کند، ضامن گردانم آسمان ها و زمين را براي روزي رساندن به او، و اگر مرا بخواند اجابتش کنم.(1)

    همچنين در حديث قدسي ديگر مرحوم کليني از امام باقر(ع) روايت مي کند: هر بنده اي از بندگانم که فقط به من چنگ زند و از ديگران قطع اميد کند، و از نهاد دل او اين نيت را بدانم، اگر همه آسمان ها و زمين و تمام مخلوقات ساکن در آنها براي او بخواهند دامي بنهند، من راه فراري برايش باز مي کنم.(2)

    برگرفته از: 1- سخن خدا (كليات احاديث قدسي)، ص 123؛ 2- همان، ص 122

 

   

            روزنامه كيهان، شماره 21033 به تاريخ 25/1/94، صفحه 8 (معارف)

مقاله

جمع آوری و تدوین رسول غفارپور

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

کتاب موسوعه کلمات امام سجاد علیه السلام ʂ جلدی)

کتاب موسوعه کلمات امام سجاد علیه السلام (2 جلدی)

مجموعه سخنان امام سجاد علیه السلام- عربی و فارسی
کتاب فرهنگ جامع سخنان امام عسکری علیه السلام

کتاب فرهنگ جامع سخنان امام عسکری علیه السلام

کتاب فرهنگ جامع سخنان امام حسن عسکری(ع) به همت گروه حدیث پژوهشکده باقر العلوم(ع) تدوین و با ترجمه حجت الاسلام جواد محدثی از سوی نشر معروف منتشر شده است.
کتاب عيون انوار الرضا علیه السلام

کتاب عيون انوار الرضا علیه السلام

در اعتقاد و باور مسلمانان، زیارت اهل بیت عصمت و طهارت (ع) از مهم‌ترین و با فضیلت‌ترین اعمال عبادی است، چرا كه زیارت آن بزرگواران از سویی یكی از بهترین راه‌های توجه، توسل و ایجاد ارتباط قلبی و عاطفی با آن بزرگواران است و از سوی دیگر اسباب تبلیغ و گسترش مذهب تشیع را فراهم می‌سازد.
کتاب عرائس الحدیث (المکنون فی الحقائق الکلم النبویه)

کتاب عرائس الحدیث (المکنون فی الحقائق الکلم النبویه)

این کتاب شامل شرح و تفسیر عرفانی 376 حدیث از کلمات حضرت پیامبر(ص) است که در نوع خود بی نظیر می باشد.
Powered by TayaCMS