دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

تلاشهای آمریکا برای منصرف کردن ترکیه از حمله به شمال عراق

مقامهای آمریکایی روز گذشته تلاشها و رایزنی های خود را برای منصرف کردن ترکیه از دست زدن به اقدام نظامی علیه حزب کارگران کردستان در شمال عراق آغاز کردند.
تلاشهای آمریکا برای منصرف کردن ترکیه از حمله به شمال عراق
تلاشهای آمریکا برای منصرف کردن ترکیه از حمله به شمال عراق

مقامهای آمریکایی روز گذشته تلاشها و رایزنی های خود را برای منصرف کردن ترکیه از دست زدن به اقدام نظامی علیه حزب کارگران کردستان در شمال عراق آغاز کردند.

به نقل از روزنامه واشنگتن پست،" دانیل فرید " مشاور وزیرخارجه آمریکا پس از دیدار با مقامهای ترک در آنکارا خاطر نشان کرد: "دولت و مردم ترکیه به طور جدی در حال ارزیابی همه گزینه های خود هستند."

این روزنامه نوشت : در صورت حمله نظامی ترکیه به آشوبگران کرد، دسترسی به مسیرهای مهم زمینی و هوایی که یک مسیر حیاتی برای نیروهای آمریکایی در عراق به شمار می رود، محدود می شود.

فریدافزود:" ما باید با ترکیه بر منافع دوجانبه طولانی مدت خود تمرکز کنیم."

اما " رجب طیب اردوغان" نخست وزیر ترکیه در یک جمع سیاسی در استانبول روز گذشته از پارلمان کشورش خواست تا هفته آینده به اتفاق آراء به " اعلام اتحاد و انسجام علیه آشوبگران کرد" و " سازمان تروریستی آنها(پ ک ک)" رای دهند.

" کاندولیزا رایس" وزیر امور خارجه آمریکا هم روز گذشته در جمع خبرنگاران و در طول سفر خود به روسیه با اشاره به این مسئله که فرید ویک مقام ارشد وزارت خارجه کشورش به ترکیه سفر کرده اند تا به ترکها بار دیگر اطمینان بدهند که آنها برای این روابط واقعا ارزش قائل هستند، تصریح کرد:" اکنون زمان دشواری برای این رابطه است."

لازم به ذکر است که در پی تصویب قطعنامه شناسایی کشتار ارامنه به عنوان نسل کشی در کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا و افزایش موج ضد آمریکایی در ترکیه، واشنگتن از آنکارا خواست تا از خود خویشتن داری نشان دهد.

به گزارش مهر، کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا اواخر روز 10 اکتبر لایحه ای را با 27رأی موافق دربرابر 21 رأی مخالف در محکومیت کشتار ارامنه ترکیه درجریان جنگ جهانی اول وشناسایی آن به عنوان "نسل کشی" به تصویب رساند.

ارامنه بر این باورند که در دوران جنگ جهانی اول به طور سیستماتیک بیش از 5/1 میلیون نفر از هم کیشان آنها توسط عثمانی ها به قتل رسیده اند.

دولت ترکیه چنین کشتاری را رد کرده و می گوید در کشمکشهای داخلی و شورش ارامنه علیه امپراتوری عثمانی نه تنها ارامنه ، بلکه ترکها هم تلفات داشته ‌اند که از هر دو گروه فقط ۳۰۰ هزار نفر کشته شده‌ اند

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

دفتر تجارتی    Business office

دفتر تجارتی Business office

در لغت دفتری که تاجر معاملات خود را ثبت نماید و از روی آن سود وی تعیین گردد را دفتر تجارتی گویند.
استثنائات اصل عدم قابلیت استناد به ایرادات در مقابل سند تجاری

استثنائات اصل عدم قابلیت استناد به ایرادات در مقابل سند تجاری

یکی از اصول حاکم بر اسناد تجاری، اصل غیر قابل استناد بودن ایرادات در مقابل سند تجاری می‌باشد طبق این اصل، اسناد تجاری به خودی خود معرّف طلب صاحب آن می‌باشند و روابط حقوقی که ممکن است بین امضاکنندگان و ظهرنویسان موجود باشد و ادّعاهایی که هر یک از آنها بر دیگری درباره معامله‌ای که به صدور سند تجاری منجر شده است، در حقوق صاحب سند تجاری، تأثیری ندارد و سند تجاری گردش کرده و از طرف دارنده اصلی به دیگری منتقل شده و یک سند مستقل از رابطه حقوقی اصلی است
No image

عقد شرکت (societe)

Powered by TayaCMS