دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

حصر آبادان باید شکسته شود

حصر آبادان باید شکسته شود" این فرمانی بود که در چهاردهم آبان ‪۱۳۵۹‬ توسط فرماندهی کل قوا حضرت امام خمینی (ره) خطاب به نیروهای مسلح بویژه ارتش جمهوری اسلامی ایران صادر شد.
حصر آبادان باید شکسته شود
حصر آبادان باید شکسته شود

عملیات ثامن‌الائمه - نصر من‌الله و فتح قریب

"حصر آبادان باید شکسته شود" این فرمانی بود که در چهاردهم آبان ‪۱۳۵۹‬ توسط فرماندهی کل قوا حضرت امام خمینی (ره) خطاب به نیروهای مسلح بویژه ارتش جمهوری اسلامی ایران صادر شد.
در این عملیات لشکر ‪ ۷۷‬ثامن‌الائمه ارتش جمهوری اسلامی در پنجم مهرماه ‪ ۱۳۶۰‬با رمز" نصر من‌الله و فتح قریب" از منطقه خرمشهر و آبادان وارد عمل شد و بعد از ‪ ۲‬روز نبرد موفقیت‌آمیز به پایان رسید.

آتش پشتیبانی و هماهنگی بین نیروها و سرعت عمل فوق‌العاده ، باعث شد که در طول ‪ ۲۴‬ساعت اولیه عملیات ، اهداف اصلی به تصرف دلاورمردان ارتش اسلام در آید.

طراحی ، فرماندهی و اجرای این عملیات توسط نیروی زمینی ارتش با شرکت وهمکاری یگان‌هایی از سپاه پاسداران صورت گرفت و تیپ یکم لشکر ‪ ۷۷‬از منطقه ذوالفقاریه، تیپ دوم از منطقه فیاضیه و تیپ سوم از منطقه دارخوین حمله را آغاز کرده و با محاصره نیروهای دشمن ، خطوط مورد نظر را تصرف کردند.

تصرف و تامین ساحل شرق رودخانه کارون با آزادسازی ‪ ۱۵۰‬کیلومتر مربع از زمین‌های خودی ، خارج شدن آبادان از محاصره دشمن، تلفات انسانی دشمن شامل ‪ ۳‬هزار کشته و زخمی و یک هزار و ‪ ۶۵۶‬اسیر از جمله نتایج این عملیات بوده است.

انهدام ‪ ۹۰‬دستگاه تانک و نفربر و ‪ ۱۰۰‬دستگاه انواع خودرو، سرنگونی ‪۳‬ فروند هواپیما و یک فروند هلی کوپتر نیز از جمله ضایعات لجستکی دشمن بوده است.

در این عملیات ‪ ۱۰۰‬دستگاه تانک ، ‪ ۶۰‬دستگاه نفربر ، سه دستگاه لودر، ‪ ۵‬عراده توپ و ‪ ۱۵۰‬دستگاه خودرو به صورت غنایم به دست لشکریان اسلام رسید.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

دفتر تجارتی    Business office

دفتر تجارتی Business office

در لغت دفتری که تاجر معاملات خود را ثبت نماید و از روی آن سود وی تعیین گردد را دفتر تجارتی گویند.
استثنائات اصل عدم قابلیت استناد به ایرادات در مقابل سند تجاری

استثنائات اصل عدم قابلیت استناد به ایرادات در مقابل سند تجاری

یکی از اصول حاکم بر اسناد تجاری، اصل غیر قابل استناد بودن ایرادات در مقابل سند تجاری می‌باشد طبق این اصل، اسناد تجاری به خودی خود معرّف طلب صاحب آن می‌باشند و روابط حقوقی که ممکن است بین امضاکنندگان و ظهرنویسان موجود باشد و ادّعاهایی که هر یک از آنها بر دیگری درباره معامله‌ای که به صدور سند تجاری منجر شده است، در حقوق صاحب سند تجاری، تأثیری ندارد و سند تجاری گردش کرده و از طرف دارنده اصلی به دیگری منتقل شده و یک سند مستقل از رابطه حقوقی اصلی است
No image

عقد شرکت (societe)

Powered by TayaCMS