دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

در قم برگزار می شود؛ همایش مبانی فقهی و اقتصادی مالیات های اسلامی

No image
در قم برگزار می شود؛ همایش مبانی فقهی و اقتصادی مالیات های اسلامی همایش مبانی فقهی و اقتصادی مالیات های اسلامی، دوازدهم تیرماه، در دانشگاه مفید قم برگزار می شود.
حجت الاسلام سید ضیاء الدین کیا الحسینی، دبیر همایش مبانی فقهی و اقتصادی مالیات های اسلامی، نهم تیرماه، در جمع خبرنگاران گفت: این همایش روز چهارشنبه، دوازدهم تیرماه، با حضور رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور در سالن اجتماعات دانشگاه مفید قم برگزار می شود.
وی ادامه داد: این همایش یک روزه در چهار نشست تخصصی با حضور صاحبنظران و اساتید حوزه و دانشگاه با دو موضوع ویژگی های مالیات های اسلامی و تأثیر آن بر فعالیت های اقتصادی و نیز نقش دولت در ارتقای فرهنگ دینی و نهادینه کردن مالیات های اسلامی برگزار می شود.
حجت الاسلام کیا الحسینی در ادامه تصریح کرد: هدف از برگزاری این همایش، تبیین و تدوین آموزه های دینی درباره مالیات های اسلامی و ارائه آن به مراکز و نهادهای دولتی مرتبط است.
عضو هیأت علمی دانشگاه مفید با بیان این که در نشست افتتاحیه این همایش دکتر علی اکبر عرب مازار،‌ رییس کل سازمان امورمالیاتی کشور، سخنرانی خواهد کرد، اظهار داشت: به دلیل کمبود زمان کافی برای ارائه فراخوان عمومی، مرکز مطالعات اقتصادی دانشگاه مفید از ده پژوهشگر این عرصه درخواست مقاله کرده است که در روز برگزاری این همایش، هفت مقاله ارائه و از سوی حاضران مورد نقد و ارزیابی قرار می گیرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به فعالیت مرکز مطالعات اقتصادی دانشگاه مفید اشاره و خاطر نشان کرد: این مرکز در سال 1384 به منظور تمرکز مطالعات اقتصادی و با هدف هدایت پژوهش ها و تحقیقات علمی ـ دانشگاهی، زیر نظر معاونت پژوهش دانشگاه تأسیس شده و تا کنون چندین همایش و نشست علمی و تخصصی را در عرصه اقتصاد اسلامی برگزار کرده است.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

دفتر تجارتی    Business office

دفتر تجارتی Business office

در لغت دفتری که تاجر معاملات خود را ثبت نماید و از روی آن سود وی تعیین گردد را دفتر تجارتی گویند.
استثنائات اصل عدم قابلیت استناد به ایرادات در مقابل سند تجاری

استثنائات اصل عدم قابلیت استناد به ایرادات در مقابل سند تجاری

یکی از اصول حاکم بر اسناد تجاری، اصل غیر قابل استناد بودن ایرادات در مقابل سند تجاری می‌باشد طبق این اصل، اسناد تجاری به خودی خود معرّف طلب صاحب آن می‌باشند و روابط حقوقی که ممکن است بین امضاکنندگان و ظهرنویسان موجود باشد و ادّعاهایی که هر یک از آنها بر دیگری درباره معامله‌ای که به صدور سند تجاری منجر شده است، در حقوق صاحب سند تجاری، تأثیری ندارد و سند تجاری گردش کرده و از طرف دارنده اصلی به دیگری منتقل شده و یک سند مستقل از رابطه حقوقی اصلی است
No image

عقد شرکت (societe)

Powered by TayaCMS