دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

دومین همایش همکاری های آموزش و پرورش و حوزه های علمیه

No image
دومین همایش همکاری های آموزش و پرورش و حوزه های علمیه با حضور آیت الله مصباح در قم برگزار شد؛
همایش همکاری های آموزش و پرورش و حوزه های علمیه
دومین همایش همکاری های آموزش و پرورش و حوزه های علمیه در موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) قم برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، همایش دوسالانه «همکاری های آموزش و پرورش و حوزه های علمیه، کاستی ها و بایستگی ها»، 26 اردیبهشت ماه با حضور آیت الله مصباح یزدی و حجت الاسلام و المسلین حسینی بوشهری و قرائت پیام وزیر آموزش و پروش در موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) قم برگزار شد.
آیت الله مصباح یزدی در این مراسم گفت: سیاستگذاران نهادهای آموزشی و پرورشی برای اصلاح سیستم آموزشی در کشور باید اراده ای قوی و شناختی کافی از مسائل داشته باشند.
وی تصریح کرد: فراموش کردن مسیر و هدف اصلی از آفات حرکت های اجتماعی است و اگر قرار باشد آموزش و پرورش ما اصلاح شود، باید بدانیم که چگونه و چه چیزهایی را اصلاح کنیم.
علیرضا علی احمدی، وزیر آموزش و پرورش نیز در پیامی همکاری آموزش و پرورش و حوزه های علمیه را فراتر از حد متعارف و مرسوم دانست و خاطر نشان کرد: حوزه های علمیه باید با همکاری آموزش و پرورش، معارف الاهی وارزشها را برای بهره مندی نسل آینده فراهم کنند.
حجت‌الاسلام علی ذوعلم، دبیر ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش در این مراسم تصریح کرد: اگر حوزه علمیه رسالت و وظیفه خود را نسبت به آموزش و پرورش انجام ندهد، جامعه دچار خسران جبران ناپذیری خواهد شد.
حجت الاسلام ربانی، رییس دفتر تبلیغات اسلامی نیز در این مراسم وحدت فرهنگی را مهمترین عامل پیشرفت کشور دانست و گفت: امروزه وحدت فرهنگی و تعلیم و تربیت مورد هجمه همه جانبه دشمنان قرار گرفته است.
همچنین در این همایش دکتر سرکارآرانی، عضو هیئت علمی و استاد دانشگاه علامه طباطبایی در سخنانی گفت: آموزش و پرورش می تواند با کمک حوزه های علمیه زمینه ساز گسترش بصیرت در بین دانش آموزان باشد.
در پایان این همایش برخی اساتید حوزه و آموزش و پرروش با برگزاری میزگردی به چگونگی همکاری و آسیب شناسی تعامل این دو نهاد پرداختند.
گفتنی است، در این همایش از پنج نفر از اساتیدی که بیشترین نقش را در همکاری دو نهاد حوزه و آموزش وپرورش داشتند، تجلیل به عمل آمد.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

پناهنده Refugee

پناهنده Refugee

اصطلاح «پناهنده»، «پناهندگان» و «پناهندگی» از جمله اصطلاحاتی است که در نظام حقوق بشر بسیار متداول بوده و به کرات مورد استفاده قرار گرفته است.
الزام آور Binding

الزام آور Binding

اصطلاح «الزام‌آور» از جمله اصطلاحاتی است که در نظام حقوق بشر در ترکیب‌‌‌‌های مختلفی از جمله «معاهده الزام‌آور»
اعلامیه استقلال Declaration of Independence

اعلامیه استقلال Declaration of Independence

از جمله مهمترین تحولات مربوط به دوران اواخر عصر روشنگری، وقوع حوادث سیاسی و انقلاب‌های حقوق بشری و جنبش‌های آزادی خواهانه‌ای است که دست آوردهای حقوق و آزادی‌های فردی مهمی از آنها ناشی شده است.
No image

پروتکل Protocol

واژه «پروتکل» از جمله واژگانی است که در نام‌گذاری برخی از مهمترین اسناد حقوق بشری متعلق به نظام‌های بین المللی و منطقه‌ای حقوق بشری نیز به  کار گرفته شده است.
پروتکل اختیاری مربوط به میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی

پروتکل اختیاری مربوط به میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی

بی‌تردید میثاق بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی (1966)
Powered by TayaCMS