دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

80 درصد از سرطانها در سن 50 سال به بالا بروز می کند

No image
80 درصد از سرطانها در سن 50 سال به بالا بروز می کند بسیاری افراد تصور می کنند سرطان مخصوص سنین پیری است و در جوانی و میانسالی به آن فکر نمی کنند و به همین دلیل از انجام آزمایشات کلی و دقیق به منظور تشخیص نیز خودداری می کنند.
بنابر همین گزارش طبق آمار 60 درصد زنان بریتانیایی از افزایش احتمال ابتلا به سرطان با افزایش سن بی اطلاعند.
بنابر مطالعه‌‌ای که محققان انگلیسی بر روی 1000 زن انجام دادند، مشخص شد از هر ده نفر، شش زن از احتمال بروز سرطان ها با افزایش سن آگاه نیستند و نمی دانند که 80 درصد از کل موارد ابتلا به سرطان در سنین بالای 50 سال اتفاق می افتد.
در این میان سرطان سینه و پروستات ممکن است حتی در مواردی کمی زودتر از 50 سالگی نیز ایجاد شود که با تشخیص به موقع قابل درمان است.
لازم به ذکر است که بسیاری از افراد بالای 70 سال تست های مربوط به سرطان را از ترس اینکه مبادا مبتلا شده باشند انجام نمی دهند.
متخصصان هشدار می دهند، در صورتی که تشخیص به موقع انجام شود می توان بسیاری از انواع سرطان ها را به طور کامل درمان کرد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

آثار مال حرام

متن سخنرانی آثار مال حرام در موضوع حلال و حرام در این بخش قرار دارد.
No image

حکمت های جسمی و معنوی خوراک حلال

در این متن به حکمت های جسمی و معنوی خوراک حلال با موضوع حلال و حرام پرداخته شده است.
No image

حدود و ثغور برنامه های مالی در لسان روایات وسیره علما

در این متن به حدود و ثغور برنامه های مالی در لسان روایات وسیره علما با موضوع حلال و حرام پرداخته شده است.
No image

تعابیر روشن قرآن در مورد مال حرام و نامشروع

متن سخنرانی تعابیر روشن قرآن در مورد مال حرام و نامشروع در موضوع حلال و حرام در این بخش قرار دارد.
No image

تجارت حلال و حرام وباطن ملکوتی هرکدام

در این بخش متن سخنرانی با عنوان تجارت حلال و حرام وباطن ملکوتی هرکدام در موضوع حلال و حرام آورده شده است.
Powered by TayaCMS