دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

دوره آموزشی بانوان مبلغ مناطق مرزی پایان یافت

No image
دوره آموزشی بانوان مبلغ مناطق مرزی پایان یافت مرحله مقدماتی دومین دوره آموزشی«فیض نور» ویژه حوزه های علمیه خواهران در جامعه الزهرا(س) قم به کار خود پایان داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، مرحله مقدماتی دومین دوره آموزشی«فیض نور» ویژه مبلغان مناطق مرزی حوزه های علمیه خواهران، روز گذشته در جامعه الزهرا(س) قم به کار خود پایان داد.
حجت الاسلام سید حسن حسینی پناه، مدیر تبلیغ مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: در این دوره آموزشی 220 نفر از خواهران طلبه از استان کرمانشاه حضور داشتند که به مدت یک هفته در این دوره آموزشی به مباحث آموزشی پرداختند.
وی هدف از برگزاری این دوره های آموزشی را تقویت مبانی فکری و عقیدتی خواهران طلبه عنوان و خاطر نشان کرد: عقاید، فقه، تاریخ اسلام، پاسخگویی به شبهات، مباحث اخلاقی و نیز کتاب شناسی حدیثی اهل سنت، از جمله محورهای آموزشی این اردوهای علمی است.
حجت الاسلام حسینی پناه، همچنین از برگزاری مرحله مقدماتی سومین دوره آموزشی فیض نور ویژه خواهران طلبه آذربایجان شرقی، از روز 22 تیرماه خبر داد و اظهار داشت: این دوره آموزشی نیز به مدت یک هفته با حضور بیش از دویست خواهر طلبه برگزار خواهد شد.
گفتنی است، دوره های آموزشی«فیض نور» از سه مرحله مقدماتی، متوسطه و تکمیلی تشکیل شده است که با فاصله زمانی یک ساله برگزار شده و در پایان این مراحل، مدرک اتمام دوره آموزشی به شرکت کنندگان ارائه می شود.

منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

آثار مال حرام

متن سخنرانی آثار مال حرام در موضوع حلال و حرام در این بخش قرار دارد.
No image

حکمت های جسمی و معنوی خوراک حلال

در این متن به حکمت های جسمی و معنوی خوراک حلال با موضوع حلال و حرام پرداخته شده است.
No image

حدود و ثغور برنامه های مالی در لسان روایات وسیره علما

در این متن به حدود و ثغور برنامه های مالی در لسان روایات وسیره علما با موضوع حلال و حرام پرداخته شده است.
No image

تعابیر روشن قرآن در مورد مال حرام و نامشروع

متن سخنرانی تعابیر روشن قرآن در مورد مال حرام و نامشروع در موضوع حلال و حرام در این بخش قرار دارد.
No image

تجارت حلال و حرام وباطن ملکوتی هرکدام

در این بخش متن سخنرانی با عنوان تجارت حلال و حرام وباطن ملکوتی هرکدام در موضوع حلال و حرام آورده شده است.
Powered by TayaCMS