دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

رئیس جمهور زنگ آغاز سال تحصیلی جدید را به صدا درآورد

No image
رئیس جمهور زنگ آغاز سال تحصیلی جدید را به صدا درآورد همزمان با نخستین روز ماه مهر دکتر محمود احمدی نژاد رئیس جمهور در مجتمع آموزشی دخترانه "پاسداران آسمان" واقع در پایگاه یکم شکاری در محدوده منطقه 9 آموزش و پرورش تهران حضور یافت و زنگ آغاز سال تحصیلی جدید را به صدا درآورد.
رئیس جمهور را در آیین گشایش آغاز سال تحصیلی جدید، محمود فرشیدی وزیرآموزش و پرورش و مسئولان و مدیران آموزش و پرورش شهر تهران همراهی کردند.
رئیس جمهور پس از به صدا درآوردن زنگ آغاز سال تحصیلی جدید، در جمع دانش آموزان و کادر واحد آموزشی این مجتمع سخنرانی کرد.
حدود یک میلیون و 200 هزار دانش آموز کلاس اولی نیز دیروز در سی و یکمین روز از شهریور ماه، روز شکوفه ها را جشن گرفته و همراه والدین خود راهی مدارس ابتدایی سراسر کشور شدند.
امسال حدود 15 میلیون دانش آموز در مقاطع مختلف تحصیل می کنند.
خبرهای تکمیلی متعاقبا ارسال می شود.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

آثار مال حرام

متن سخنرانی آثار مال حرام در موضوع حلال و حرام در این بخش قرار دارد.
No image

حکمت های جسمی و معنوی خوراک حلال

در این متن به حکمت های جسمی و معنوی خوراک حلال با موضوع حلال و حرام پرداخته شده است.
No image

حدود و ثغور برنامه های مالی در لسان روایات وسیره علما

در این متن به حدود و ثغور برنامه های مالی در لسان روایات وسیره علما با موضوع حلال و حرام پرداخته شده است.
No image

تعابیر روشن قرآن در مورد مال حرام و نامشروع

متن سخنرانی تعابیر روشن قرآن در مورد مال حرام و نامشروع در موضوع حلال و حرام در این بخش قرار دارد.
No image

تجارت حلال و حرام وباطن ملکوتی هرکدام

در این بخش متن سخنرانی با عنوان تجارت حلال و حرام وباطن ملکوتی هرکدام در موضوع حلال و حرام آورده شده است.
Powered by TayaCMS