دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

با دعا کردن به جنگ مشکلات بروید

No image
با دعا کردن به جنگ مشکلات بروید

با دعا كردن به جنگ مشكلات برويد

در زوج‌هایی که برای یکدیگر دعا می‌کنند بخشش، محبت، عشق و ایثار بیشتری دیده می‌شود و آنها در مواجهه با مشکلات بهتر عمل می‌کنند ولی یادتان باشد تنها پس از رسیدن به بن بست به دعا کردن متوسل نشوید در غیر این صورت لذت یک رابطه گرم و دوست داشتنی را نخواهید چشید و زمانی تاثیرات مثبت دعا کردن بیشتر نمود پیدا می‌کند که به طور منظم به این کار مبادرت کنیم.

تحقیقات روانشناسانه

اخیراً یکی از محققان درمورد تاثیرات دعا برروی رابطه زناشویی تحقیق کرده است. وی و همکارانش از گروهی از افرادی که در این تحقیق شرکت داشتند، خواستند برای شریک زندگی خود دعا کنند. در ضمن نظرات سایر شرکت کنندگان در مورد همسران شان نیز بر روی نوار ضبط شد. محققان متوجه شدند کسانی که برای همسر خود دعا می‌کنند کمتر از سایرین افکار و احساسات کینه جویانه دارند و از آمادگی بیشتری برای بخشیدن دیگران برخوردار هستند.

چگونگی تاثیر دعا

زوج ها غالباً به اهداف مشترک اعتقاد دارند ولی وقتی با مشکلات زناشویی مواجه می‌شوند از همسر خود می‌رنجند و به فکر مجازات او می‌افتند!
در نتیجه توجه به «ما»، به توجه به «من» تبدیل می‌شود و رها شدن از این وضعیت کار دشواری است. دعا کردن برای همسر باعث می‌شود شخص دیگری به جز خودتان در کانون توجه شما قرار گیرد و کدورت‌ها رنگ ببازد. این کار می‌تواند نحوه برخورد شما را با مشکلات تغییر دهد و موجب شود رابطه روحانی‌تری با همسرتان شکل دهید، البته با تغییر دادن خودتان نه تغییر دادن او.

انرژی روحانی

دعا کردن نوعی انرژی روحانی تولید می‌کند. این انرژی به طور طبیعی در تمام انسان ها وجود دارد ولی در اثر احساسات ناخوشایند، دردهای علاج نیافته و افکار منفی قدرت خود را از دست می‌دهد. با دعا کردن، این انرژی شفابخش ما را در خود احاطه کرده و در ذهن و جسم ما توازن برقرار می‌کند. هرچقدر این توازن بیشتر باشد ما نسبت به اطرافیان خود بیشتر احساس محبت و گذشت می‌کنیم. این احساسات نه تنها به ما کمک می‌کند بر مشکلات زناشویی فائق آئیم بلکه علاقه ما به اطرافیان- مثل همکاران، همسایه‌ها، فروشندگان و بچه‌ها را افزایش می‌دهد. دعا کردن ضرورتاً مانع از بروز مشکلات مختلف زناشویی نمی‌شود. حتی خوشبخت‌ترین زوج‌ها نیز گاهی از یکدیگر می‌رنجند و با مشکلات بزرگی روبرو می‌شوند. اما یادتان باشد دعا کردن به شما توانایی می‌دهد تغییراتی را که می‌خواهید در زندگی خودتان شاهد آن باشید ایجاد کنید و این، حتی بهتر از توانایی تغییر شرایط بیرونی است.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

درگذشت علامه فضل الله

درگذشت علامه فضل الله

علامه "سید‌محمد حسین فضل‌الله " مرجع عالی شیعیان در لبنان که بر اثر خونریزی شدید معده، امروز دار فانی را وداع گفت، در سال 1935م (1354ق) در نجف اشرف در خانواده روحانی دیده به جهان گشود.
برگزاری میزگرد مهدویت در حوزه علمیه زاهدان

برگزاری میزگرد مهدویت در حوزه علمیه زاهدان

مدرسه علمیه نرجس (س) زاهدان به مناسبت نیمه شعبان مراسم جشن و میزگرد علمی با موضوع مهدویت و انتظار فرج برگزار می کند.
آغاز نخستین دوره تربیت مربی و داور مسابقات قرآن کریم حوزه علمیه خواهران خراسان

آغاز نخستین دوره تربیت مربی و داور مسابقات قرآن کریم حوزه علمیه خواهران خراسان

نخستین دوره تربیت مربی و داور مسابقات قرآن کریم، ویژه اساتید و داوران مدارس علمیه خواهران استان های خراسان، فردا در مشهد آغاز به کار می کند.
جشنواره علامه حلی در انتظار معرفی معاونت پژوهشی حوزه علمیه قم

جشنواره علامه حلی در انتظار معرفی معاونت پژوهشی حوزه علمیه قم

با گذشته یک ماه از اعلام فراخوان دبیرخانه جشنواره علامه حلی،‌ هنوز زمان و چگونگی فراخوان این جشنواره از سوی دبیرخانه جشنواره اعلام نشده است.
ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز گفت: طی 9 ماهه نخست امسال 94 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه تبریز با حضور در مجامع علمی 23 کشور اروپایی و آسیایی آخرین دستاوردهای علمی پژوهشی خود را ارائه کردند.
Powered by TayaCMS