دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

حصر آبادان باید شکسته شود

حصر آبادان باید شکسته شود" این فرمانی بود که در چهاردهم آبان ‪۱۳۵۹‬ توسط فرماندهی کل قوا حضرت امام خمینی (ره) خطاب به نیروهای مسلح بویژه ارتش جمهوری اسلامی ایران صادر شد.
حصر آبادان باید شکسته شود
حصر آبادان باید شکسته شود

عملیات ثامن‌الائمه - نصر من‌الله و فتح قریب

"حصر آبادان باید شکسته شود" این فرمانی بود که در چهاردهم آبان ‪۱۳۵۹‬ توسط فرماندهی کل قوا حضرت امام خمینی (ره) خطاب به نیروهای مسلح بویژه ارتش جمهوری اسلامی ایران صادر شد.
در این عملیات لشکر ‪ ۷۷‬ثامن‌الائمه ارتش جمهوری اسلامی در پنجم مهرماه ‪ ۱۳۶۰‬با رمز" نصر من‌الله و فتح قریب" از منطقه خرمشهر و آبادان وارد عمل شد و بعد از ‪ ۲‬روز نبرد موفقیت‌آمیز به پایان رسید.

آتش پشتیبانی و هماهنگی بین نیروها و سرعت عمل فوق‌العاده ، باعث شد که در طول ‪ ۲۴‬ساعت اولیه عملیات ، اهداف اصلی به تصرف دلاورمردان ارتش اسلام در آید.

طراحی ، فرماندهی و اجرای این عملیات توسط نیروی زمینی ارتش با شرکت وهمکاری یگان‌هایی از سپاه پاسداران صورت گرفت و تیپ یکم لشکر ‪ ۷۷‬از منطقه ذوالفقاریه، تیپ دوم از منطقه فیاضیه و تیپ سوم از منطقه دارخوین حمله را آغاز کرده و با محاصره نیروهای دشمن ، خطوط مورد نظر را تصرف کردند.

تصرف و تامین ساحل شرق رودخانه کارون با آزادسازی ‪ ۱۵۰‬کیلومتر مربع از زمین‌های خودی ، خارج شدن آبادان از محاصره دشمن، تلفات انسانی دشمن شامل ‪ ۳‬هزار کشته و زخمی و یک هزار و ‪ ۶۵۶‬اسیر از جمله نتایج این عملیات بوده است.

انهدام ‪ ۹۰‬دستگاه تانک و نفربر و ‪ ۱۰۰‬دستگاه انواع خودرو، سرنگونی ‪۳‬ فروند هواپیما و یک فروند هلی کوپتر نیز از جمله ضایعات لجستکی دشمن بوده است.

در این عملیات ‪ ۱۰۰‬دستگاه تانک ، ‪ ۶۰‬دستگاه نفربر ، سه دستگاه لودر، ‪ ۵‬عراده توپ و ‪ ۱۵۰‬دستگاه خودرو به صورت غنایم به دست لشکریان اسلام رسید.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

درگذشت علامه فضل الله

درگذشت علامه فضل الله

علامه "سید‌محمد حسین فضل‌الله " مرجع عالی شیعیان در لبنان که بر اثر خونریزی شدید معده، امروز دار فانی را وداع گفت، در سال 1935م (1354ق) در نجف اشرف در خانواده روحانی دیده به جهان گشود.
برگزاری میزگرد مهدویت در حوزه علمیه زاهدان

برگزاری میزگرد مهدویت در حوزه علمیه زاهدان

مدرسه علمیه نرجس (س) زاهدان به مناسبت نیمه شعبان مراسم جشن و میزگرد علمی با موضوع مهدویت و انتظار فرج برگزار می کند.
آغاز نخستین دوره تربیت مربی و داور مسابقات قرآن کریم حوزه علمیه خواهران خراسان

آغاز نخستین دوره تربیت مربی و داور مسابقات قرآن کریم حوزه علمیه خواهران خراسان

نخستین دوره تربیت مربی و داور مسابقات قرآن کریم، ویژه اساتید و داوران مدارس علمیه خواهران استان های خراسان، فردا در مشهد آغاز به کار می کند.
جشنواره علامه حلی در انتظار معرفی معاونت پژوهشی حوزه علمیه قم

جشنواره علامه حلی در انتظار معرفی معاونت پژوهشی حوزه علمیه قم

با گذشته یک ماه از اعلام فراخوان دبیرخانه جشنواره علامه حلی،‌ هنوز زمان و چگونگی فراخوان این جشنواره از سوی دبیرخانه جشنواره اعلام نشده است.
ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز گفت: طی 9 ماهه نخست امسال 94 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه تبریز با حضور در مجامع علمی 23 کشور اروپایی و آسیایی آخرین دستاوردهای علمی پژوهشی خود را ارائه کردند.
Powered by TayaCMS