دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

پيامدهای به كارگيری فكر

No image
پيامدهای به كارگيری فكر

مهم‌ترين پيامدهاي به‌كارگيري فكر و انديشه، عبارتند از:

 1. زدودن تاريكي‌ها و رسيدن به روشنايي.

 2.بهره‌گيري از تجربه ديگران،

با اين توضيح كه انديشه‌ورزي در آنچه ديگران انجام داده‌اند و نيز بررسي نتيجه عملكرد آنان، موجب عبرت‌آموزي است. پند گرفتن از تجربه‌هاي ديگران، بدون آنكه انسان را در موقعيت‌هاي مشابه درگير سازد، او را از مشكلات چنين شرايطي آگاه مي‌سازد و موفقيت و پيروزي را به آساني در اختيار او مي‌نهد. شناخت مسائلي كه نسل‌هاي پيشين درگير آن بوده‌اند، به فرد امكان مي‌دهد تا عوامل موثر بر سير تاريخ و فرجام نيك و شر انسان‌هاي موحد و كافر را پيش از قرار گرفتن در آن موقعيت‌ها، درك كند. راهيابي به انجام دادن عمل نيك، احساس خشيت از خداوند، زنده شدن قلب و گشودن درهاي حكمت، سلامت روان، حسن عاقبت در انجام دادن كار، شناخت نقاط قوت و ضعف خود، رشد عواطف سالم، وسعت نظر و تقويت حافظه و قدرت تخيل، از ديگر آثار ارزشمند تفكر است.

 

مقاله

جمع آوری و تدوین رسو ل غفارپور

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

درگذشت علامه فضل الله

درگذشت علامه فضل الله

علامه "سید‌محمد حسین فضل‌الله " مرجع عالی شیعیان در لبنان که بر اثر خونریزی شدید معده، امروز دار فانی را وداع گفت، در سال 1935م (1354ق) در نجف اشرف در خانواده روحانی دیده به جهان گشود.
برگزاری میزگرد مهدویت در حوزه علمیه زاهدان

برگزاری میزگرد مهدویت در حوزه علمیه زاهدان

مدرسه علمیه نرجس (س) زاهدان به مناسبت نیمه شعبان مراسم جشن و میزگرد علمی با موضوع مهدویت و انتظار فرج برگزار می کند.
آغاز نخستین دوره تربیت مربی و داور مسابقات قرآن کریم حوزه علمیه خواهران خراسان

آغاز نخستین دوره تربیت مربی و داور مسابقات قرآن کریم حوزه علمیه خواهران خراسان

نخستین دوره تربیت مربی و داور مسابقات قرآن کریم، ویژه اساتید و داوران مدارس علمیه خواهران استان های خراسان، فردا در مشهد آغاز به کار می کند.
جشنواره علامه حلی در انتظار معرفی معاونت پژوهشی حوزه علمیه قم

جشنواره علامه حلی در انتظار معرفی معاونت پژوهشی حوزه علمیه قم

با گذشته یک ماه از اعلام فراخوان دبیرخانه جشنواره علامه حلی،‌ هنوز زمان و چگونگی فراخوان این جشنواره از سوی دبیرخانه جشنواره اعلام نشده است.
ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز گفت: طی 9 ماهه نخست امسال 94 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه تبریز با حضور در مجامع علمی 23 کشور اروپایی و آسیایی آخرین دستاوردهای علمی پژوهشی خود را ارائه کردند.
Powered by TayaCMS