دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

جشن هزارمین پایان‌نامه طلاب غیرایرانی

No image
جشن هزارمین پایان‌نامه طلاب غیرایرانی حجت الاسلام حسن آذری، مسوول اطلاع رسانی مرکز جهانی علوم اسلامی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، گفت: در مراسمی با حضور مسوولان و مدیرمرکز جهانی علوم اسلامی، طلاب و فضلای مدرسه علمیه حجتیه قم، جشن هزامین پایان نامه سطح سه را برگزار می کند.
وی افزود: جشن هزارمین پایان‌نامه دفاع شده سطح 3 (کارشناسی ارشد) مدرسه عالی فقه و معارف اسلامی (حجتیه) از مدارس وابسته به مرکز جهانی علوم اسلامی پنج شنبه 15آذرماه، ساعت 9 تا 12 صبح، در سالن اجتماعات این مدرسه با حضور و سخنرانی حجت‌الاسلام علیرضا اعرافی، مدیرمرکز جهانی علوم اسلامی برگزار می‌شود.
حجت الاسلام آذری تصریح کرد: هدف از برگزاری این مراسم به نمایش گذاشتن توان علمی حوزه‌های علمیه در نهضت نرم افزاری پیرو فرمایشات مقام معظم رهبری برگزار خواهد شد.
وی یادآور شد: به همین منظور نشست خبری با حضور مدیرمرکز جهانی علوم اسلامی روز چهارشنبه، چهاردهم آذرماه در این مرکز برای تشریح برنامه‌های پژوهشی برگزار می‌گردد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

منابع تاريخي زندگي پيامبر (ص)

منابع تاريخي زندگي پيامبر (ص)

معمولاً زندگي‌نامه‌ انسان‌هاي بزرگ تاريخ، آميخته با افسانه‌ها و خرافه‌هاست؛
زائرین و خادمان اربعین حسینی، مبلّغان دین خداوند

زائرین و خادمان اربعین حسینی، مبلّغان دین خداوند

حجت‌الاسلام والمسلمین «حسین انصاریان» در آستانه راهپیمایی اربعین حسینی(ع) یادداشتی درباره ارزش و اهمیت اربعین و حرکت عظیم مردم در زیارت حضرت سیدالشهداء(ع) در این روز نوشته و در خبرگزاری تسنیم منتشر شده که متن آن از نظر خوانندگان عزیز می‌گذرد.
چرایی تأکید امام حسن عسکری(ع) به زیارت اربعین

چرایی تأکید امام حسن عسکری(ع) به زیارت اربعین

پیشوای یازدهم شیعیان بقای شیعه را به زیارت اربعین امام حسین(ع) پیوند می‌دهند، زیرا نهضت امام حسین(ع) عامل بقا و حیات دین اسلام و مذهب شیعه است
توصیه‌های 8 گانه آیت‌الله سیستانی به زائران اربعین

توصیه‌های 8 گانه آیت‌الله سیستانی به زائران اربعین

در آستانه فرارسیدن اربعین، حضرت آیت‌الله سیستانی در نامه‌ای خطاب به زائران اربعین، توصیه‌های مهمی ارائه کرده‌اند.
اربعین است اربعین کربلاست هر طرف غوغایی از غم ها به پاست

اربعین است اربعین کربلاست هر طرف غوغایی از غم ها به پاست

احمد بن اسحاق یعقوبی»، در کتاب «تاریخ یعقوبی»، نامه‌ای را از «عبدا...بن عباس»، خطاب به یزید بن معاویه نقل کرده است.
Powered by TayaCMS