دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

دبیر کل جدید مجمع بین‌المللی فقه اسلامی انتخاب شد

No image
دبیر کل جدید مجمع بین‌المللی فقه اسلامی انتخاب شد به گزارش مرکز خبر حوزه، به نقل از روابط عمومی مجمع تقریب مذاهب اسلامی، آیت‌الله تسخیری در این پیام ضمن آرزوی توفیق جهت تحقق اهداف عالی این مجمع علمی در راستای خدمت به امت اسلامی خواستار وحدت و گسترش انسجام اسلامی در ممالک اسلامی شد.
خاطرنشان می‌شود، مجمع بین‌المللی فقه اسلامی، مرکز علمی، فقهی و فرهنگی وابسته به سازمان کنفرانس اسلامی است که بر اساس قطعنامه صادره در سومین اجلاس سران کشورهای اسلامی با هدف تحقق وحدت فکری اسلامی با در نظر گرفتن تعداد مذاهب، تحکیم بنیادهای عقیدتی امت اسلامی، مقابله با تعصبات مذهبی و اشاعه محبت و مودت بین پیروان مذاهب اسلامی، پاسخ به فتاوای منحرفین و هماهنگی فتاوا در جهان اسلام در سال 1359 صادر شد و نخستین اجلاس رسمی خود را در سال 1361 برگزار کرد.
آیت‌الله تسخیری دبیر کل مجمع به عنوان نماینده رسمی جمهوری اسلامی ایران در مجمع بین‌المللی فقه اسلامی حضور فعال دارد.
گفتنی است، بیش از این محمد حبیب بن خوجه دبیر کل مجمع بین‌المللی فقه اسلامی بود.
منبع خبر:
خبرگزاری حوزه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

منابع تاريخي زندگي پيامبر (ص)

منابع تاريخي زندگي پيامبر (ص)

معمولاً زندگي‌نامه‌ انسان‌هاي بزرگ تاريخ، آميخته با افسانه‌ها و خرافه‌هاست؛
زائرین و خادمان اربعین حسینی، مبلّغان دین خداوند

زائرین و خادمان اربعین حسینی، مبلّغان دین خداوند

حجت‌الاسلام والمسلمین «حسین انصاریان» در آستانه راهپیمایی اربعین حسینی(ع) یادداشتی درباره ارزش و اهمیت اربعین و حرکت عظیم مردم در زیارت حضرت سیدالشهداء(ع) در این روز نوشته و در خبرگزاری تسنیم منتشر شده که متن آن از نظر خوانندگان عزیز می‌گذرد.
چرایی تأکید امام حسن عسکری(ع) به زیارت اربعین

چرایی تأکید امام حسن عسکری(ع) به زیارت اربعین

پیشوای یازدهم شیعیان بقای شیعه را به زیارت اربعین امام حسین(ع) پیوند می‌دهند، زیرا نهضت امام حسین(ع) عامل بقا و حیات دین اسلام و مذهب شیعه است
توصیه‌های 8 گانه آیت‌الله سیستانی به زائران اربعین

توصیه‌های 8 گانه آیت‌الله سیستانی به زائران اربعین

در آستانه فرارسیدن اربعین، حضرت آیت‌الله سیستانی در نامه‌ای خطاب به زائران اربعین، توصیه‌های مهمی ارائه کرده‌اند.
اربعین است اربعین کربلاست هر طرف غوغایی از غم ها به پاست

اربعین است اربعین کربلاست هر طرف غوغایی از غم ها به پاست

احمد بن اسحاق یعقوبی»، در کتاب «تاریخ یعقوبی»، نامه‌ای را از «عبدا...بن عباس»، خطاب به یزید بن معاویه نقل کرده است.
Powered by TayaCMS