دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

سهم شبه قاره در زبان و ادب فارسی در پاکستان بررسی شد

No image
سهم شبه قاره در زبان و ادب فارسی در پاکستان بررسی شد نخستین سمینار "سهم شبه قاره در زبان و ادب فارسی" در پاکستان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، برای نخستین بار سمینار بین المللی "سهم شبه قاره در زبان و ادب فارسی" 22 فروردین از سوی گروه زبان و ادبیات فارسی دانشکده خاورشناسی دانشگاه پنجاب لاهور در تالار شورای این دانشکده برگزار شد.
این مراسم با حضور بیش از 40 تن از استادان ایرانی، هندی، بنگلادشی و پاکستانی از جمله منوچهر اکبری از دانشگاه تهران، دکتر ناصح از دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر توسلی وابسته فرهنگی و رئیس خانه فرهنگ ایران درکراچی، دکتر تسبیحی از دایره المعارف بزرگ اسلامی، سید سعید خرازی سرکنسول ایران در لاهور، پرفسور اظهر از طرف رئیس دانشگاه پنجاب و تعداد زیادی از دانشجویان و علاقه مندان به زبان و ادب فارسی افتتاح شد.
رئیس دانشکده خاورشناسی در افتتاحیه این سمینار گفت: همایشهای بین المللی بررسی زبان و ادبیات فارسی در سند که چندین سال به همت رئیس خانه فرهنگ ایران و رئیس گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه کراچی برگزار شده، مشوق و راهنمای بزرگی برای ما بود تا در سرزمین پنجاب نیز این مهم را برگزار کنیم و بتوانیم با دعوت از 40 تن از استادان برجسته زبان و ادب فارسی و متخصصین علوم انسانی در تعامل اندیشه های انسانی سهم داشته باشیم.
وی از همکاری خود برای برگزاری سمینارهای مشابه در آینده خبر داد.
دکتر توسلی وابسته فرهنگی و رئیس خانه فرهنگ ایران، دکتر عراق رضا زیدی از دانشگاه اسلامی دهلی و دکتر ناصح از دانشگاه فردوسی هم به عنوان مهمانان ویژه در مراسم افتتاحیه سخنرانی و مقالات خود را ایراد کردند.
این سمینار در سه نشست برگزار شد و حدود 30 تن از استادان شرکت کننده از کشورهای ایران، هند، بنگلادش و پاکستان مقالات تحقیقی خود را قرائت کردند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

منابع تاريخي زندگي پيامبر (ص)

منابع تاريخي زندگي پيامبر (ص)

معمولاً زندگي‌نامه‌ انسان‌هاي بزرگ تاريخ، آميخته با افسانه‌ها و خرافه‌هاست؛
زائرین و خادمان اربعین حسینی، مبلّغان دین خداوند

زائرین و خادمان اربعین حسینی، مبلّغان دین خداوند

حجت‌الاسلام والمسلمین «حسین انصاریان» در آستانه راهپیمایی اربعین حسینی(ع) یادداشتی درباره ارزش و اهمیت اربعین و حرکت عظیم مردم در زیارت حضرت سیدالشهداء(ع) در این روز نوشته و در خبرگزاری تسنیم منتشر شده که متن آن از نظر خوانندگان عزیز می‌گذرد.
چرایی تأکید امام حسن عسکری(ع) به زیارت اربعین

چرایی تأکید امام حسن عسکری(ع) به زیارت اربعین

پیشوای یازدهم شیعیان بقای شیعه را به زیارت اربعین امام حسین(ع) پیوند می‌دهند، زیرا نهضت امام حسین(ع) عامل بقا و حیات دین اسلام و مذهب شیعه است
توصیه‌های 8 گانه آیت‌الله سیستانی به زائران اربعین

توصیه‌های 8 گانه آیت‌الله سیستانی به زائران اربعین

در آستانه فرارسیدن اربعین، حضرت آیت‌الله سیستانی در نامه‌ای خطاب به زائران اربعین، توصیه‌های مهمی ارائه کرده‌اند.
اربعین است اربعین کربلاست هر طرف غوغایی از غم ها به پاست

اربعین است اربعین کربلاست هر طرف غوغایی از غم ها به پاست

احمد بن اسحاق یعقوبی»، در کتاب «تاریخ یعقوبی»، نامه‌ای را از «عبدا...بن عباس»، خطاب به یزید بن معاویه نقل کرده است.
Powered by TayaCMS