دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

مدیر جدید دبیرخانه انجمنهای علمی حوزه علمیه قم معرفی شد

No image
مدیر جدید دبیرخانه انجمنهای علمی حوزه علمیه قم معرفی شد حجت الاسلام محمد ساجدی مدیر کل مطالعات پژوهشی مرکز مدیریت حوزه علمیه قم با حفظ سمت به عنوان مدیر جدید دبیرخانه انجمن های علمی حوزه تعیین شد.
مدیر کل مطالعات پژوهشی مرکز مدیریت حوزه علمیه قم در گفتگو با خبرنگار مهر با تایید این خبر و تشکر از تلاشهای صورت گرفته توسط حجت الاسلام بارانی مدیر سابق این دبیرخانه افزود: محوری ترین برنامه این دبیرخانه، توسعه کمی و کیفی فعالیتهای انجمنهای علمی خواهد بود.
حجت الاسلام محمد ساجدی افزود: استفاده بهینه از ظرفیتهای انجمنهای علمی حوزه، گسترش و توسعه انجمنهای علمی در راستای توسعه دانش، توسعه همکاریها میان انجمنهای علمی و تلاش برای جذب بیشتر محققان در انجمنهای علمی از مهمترین برنامه های در دست تدوین است.
مراسم تودیع و معارفه مدیر دبیرخانه انجمنهای علمی حوزه نیمه دوم فروردین ماه برگزار می شود.
منبع: مهرنیوز

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

منابع تاريخي زندگي پيامبر (ص)

منابع تاريخي زندگي پيامبر (ص)

معمولاً زندگي‌نامه‌ انسان‌هاي بزرگ تاريخ، آميخته با افسانه‌ها و خرافه‌هاست؛
زائرین و خادمان اربعین حسینی، مبلّغان دین خداوند

زائرین و خادمان اربعین حسینی، مبلّغان دین خداوند

حجت‌الاسلام والمسلمین «حسین انصاریان» در آستانه راهپیمایی اربعین حسینی(ع) یادداشتی درباره ارزش و اهمیت اربعین و حرکت عظیم مردم در زیارت حضرت سیدالشهداء(ع) در این روز نوشته و در خبرگزاری تسنیم منتشر شده که متن آن از نظر خوانندگان عزیز می‌گذرد.
چرایی تأکید امام حسن عسکری(ع) به زیارت اربعین

چرایی تأکید امام حسن عسکری(ع) به زیارت اربعین

پیشوای یازدهم شیعیان بقای شیعه را به زیارت اربعین امام حسین(ع) پیوند می‌دهند، زیرا نهضت امام حسین(ع) عامل بقا و حیات دین اسلام و مذهب شیعه است
توصیه‌های 8 گانه آیت‌الله سیستانی به زائران اربعین

توصیه‌های 8 گانه آیت‌الله سیستانی به زائران اربعین

در آستانه فرارسیدن اربعین، حضرت آیت‌الله سیستانی در نامه‌ای خطاب به زائران اربعین، توصیه‌های مهمی ارائه کرده‌اند.
اربعین است اربعین کربلاست هر طرف غوغایی از غم ها به پاست

اربعین است اربعین کربلاست هر طرف غوغایی از غم ها به پاست

احمد بن اسحاق یعقوبی»، در کتاب «تاریخ یعقوبی»، نامه‌ای را از «عبدا...بن عباس»، خطاب به یزید بن معاویه نقل کرده است.
Powered by TayaCMS