دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

بازدید رئیس جمهور از نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم

دکتر محمود احمدی نژاد رئیس جمهور شب گذشته از پانزدهمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در مصلای بزرگ تهران بازدید کرد.
بازدید رئیس جمهور از نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم
بازدید رئیس جمهور از نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم

دکتر محمود احمدی نژاد رئیس جمهور شب گذشته از پانزدهمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در مصلای بزرگ تهران بازدید کرد.

رئیس جمهورکه محمد حسین صفار هرندی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، وی را در این بازدید همراهی می کرد، از قسمت های مختلف نمایشگاه دیدن کرد و مسئولان هر یک از غرفه ها توضیحات لازم را درباره فعالیت های خود در حوزه علوم اسلامی به ویژه در زمینه قرآن به دکتر احمدی نژادارائه کردند.

رئیس جمهور و هیئت همراه در این بازید آنچنان در حلقه متراکم جمعیت حاضر در نمایشگاهبه کندی حرکت می کردند که مسیر بازید وی که در حالت عادی حدود 20 دقیقه به طول می انجامد، حدود 2 ساعت و 30 دقیقه طول کشید.

در نمایشگاه بین المللی قرآن مجید 25 کشور اسلامی و غیر اسلامی از جمله ترکیه ، بنگلادش ، هند ، عمان، عراق، لبنان، سوریه، عربستان ، انگلستان ، رومانی و نروژ حضور دارند.

پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم تا 26 ماه مبارک رمضان هر روز از ساعت 10 تا 22 در شبستان مصلای بزرگ امام خمینی (ره ) تهران برپاست .

در این نمایشگاه که شامل 300 غرفه است 180 ناشر داخلی و خارجی در 26 بخش مختلف از جمله دانشگاهی، نشرالکترونیک ، کودک و نوجوان، هنر ، پژوهش، آموزشحوزوی ، حجاب و عفاف و شعر و ادبیات، آخرین دستاوردهای خود را در زمینه قرآن کریم ارائه می کنند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

چگونه در مهمانی‌ها رفتار کنیم؟

رعایت آداب مهمانی می‌تواند روابط برادرانه میان مۆمنان را مستحکم‌تر ساخته و در رشد تعالی اجتماع تأثیر بسزایی داشته باشد.
No image

نقش ابراز علاقه و معاشرت درست در اسلام

نسان علاقه دارد كه مورد علاقه و محبت دیگران باشد. اگر آن‏ دوستداران، محبت‏خود را آشكار كنند، محبوب هم به محبان‏ علاقه‏ مند مى‏ شود و این محبت دو جانبه، زندگیها را از صفا و صمیمیت‏ بیشترى برخوردار مى‏سازد. ما اگر بدانیم كه خدا دوستمان دارد، ما هم‏خدا را بیشتر دوست‏خواهیم داشت. اگر بدانیم و بفهمیم كه رسول‏ خدا(ص) و اهل بیت(ع) به ما شیعیان عنایت و محبت دارند و این ‏علاقه را بارها نشان داده و اظهار كرده‏اند، محبت عترت در دل ما بیشترخواهد شد.
No image

اخلاق معاشرت اجتماعی، نمونه ای از سبک زندگی اسلامی

نمونه های بسیاری از سیره ی ائمه ی معصوم علیهم السلام درباره ی تشویق و تحریض مؤمنان به دوستی و برادری با هم، ایجاد پیوند برادری و دوستی بین آنها، اصلاح اختلافات و رفع کدورت ها گزارش شده است.
No image

اخلاق معاشرت و ارتباط با خویشاوندان در اسلام

سنّتِ «صله رحم»، از نیکوترین برنامه های دینی در حیطه معاشرت است. گرچه شکل نوین زندگی و مشغله های زندگیهای امروزی، گاهی فرصت این برنامه را از انسانها گرفته است، ولی حفظ ارزشهای دینی و سنّتهای سودمند و ریشه دار دینی، از عوامل تحکیم رابطه ها در خانواده ها است. بویژه در مناسبتهای ملّی، در اعیاد و وفیات و آغاز سال جدید، فرصت طبیعی و مناسبی برای عمل به این «سنّت دینی» است.
No image

تحلیل یافته‌های الگوی دینی رفتارها در خانواده و نقش رسانه ملی

آنچه از امور فطری در بحث تربیت مورد نظر است و مبنای تربیت مطرح می‌شود، امور فطری در زمینه خواست‌ها و گرایش‌هاست. البته باید توجه داشت آن دسته از خواست‌های فطری مبنای تربیت قرار می‌گیرد که ویژه انسان است و امتیاز او بر حیوان به شمار می‌آید، نه آن بخش از خواست‌ها و گرایش‌ها که میان هر دو مشترک است؛ زیرا در این بخش، انسان مانند حیوان برای شکوفاسازی نیازی به تربیت ندارد.
Powered by TayaCMS