دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

تأسیس دانشکده مسجد

No image
تأسیس دانشکده مسجد مدیر مؤسسه مسجد گفت: پیشنهاد تأسیس دانشکده مسجد با همکاری رشته‌های معماری، مدیریت، عمران و جامعه‌شناسی و ارتباط با سیستم‌های مدیریتی مساجد در سایر کشورها، از جمله اقداماتی است که این مؤسسه انجام داده است.
حجت‌الاسلام تقی قرائتی، مدیر مؤسسه مسجد، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، بیشترین مشکلات و آسیب های مساجد را در بخش مدیریتی دانست و گفت: مؤسسه مسجد در راستای آموزش طلاب حوزه های علمیه برای مدیریت مساجد، تحقیقات خوبی را انجام داده است.
وی در ادامه افزود: ورود پنج درس خارج فقه به بحث مسجد، نام گذاری هفته‌ای به نام هفته جهانی مسجد، پیشنهاد تأسیس دانشکده مسجد با همکاری رشته های معماری، مدیریت، عمران و جامعه‌شناسی و ارتباط با سیستم‌های مدیریتی مساجد در سایر کشورها، از جمله اقداماتی است که این مؤسسه انجام داده است.
حجت الاسلام تقی قرائتی با اشاره به سفرهای خارجی دست اندرکاران مؤسسه مسجد خاطر نشان کرد: هدف از انجام این سفرها آشنایی طلاب با نظرات و تصمیمات مدیران دیگر مساجد و مشاهده مسائل و مشکلات از نزدیک بوده است.
مدیر مؤسسه مسجد، تصویب بودجه بیشتری را برای گسترش اقدامات فرهنگی و عمرانی مساجد خواستار شد.
وی مساجد را در نزد مردم مقبول تر از دیگر اماکن فرهنگی عنوان و تصریح کرد: مساجد در هر روز پذیرای مردم مسلمان کشورمان هستند و در روزهای خاص، مانند ایام محرم بیش از 95 درصد ظرفیت آن ها تکمیل می‌شود.
حجت‌الاسلام قرائتی بر جهت دهی بودجه های مالیات و یارانه به سمت افزایش کمی و کیفی مساجد تأکید کرد و گفت: راهکارهای زیادی در برابر دولت وجود دارد تا هر چه بیشتر مشکلات و معضلات گسترش مساجد و فرهنگ سازی آن را از میان بردارد.
وی در پایان دین و سیاست را همراهان جدانشدنی دانست و آگاهی بالای مردم را در مسائل سیاسی و دینی ستودنی خواند.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

چگونه در مهمانی‌ها رفتار کنیم؟

رعایت آداب مهمانی می‌تواند روابط برادرانه میان مۆمنان را مستحکم‌تر ساخته و در رشد تعالی اجتماع تأثیر بسزایی داشته باشد.
No image

نقش ابراز علاقه و معاشرت درست در اسلام

نسان علاقه دارد كه مورد علاقه و محبت دیگران باشد. اگر آن‏ دوستداران، محبت‏خود را آشكار كنند، محبوب هم به محبان‏ علاقه‏ مند مى‏ شود و این محبت دو جانبه، زندگیها را از صفا و صمیمیت‏ بیشترى برخوردار مى‏سازد. ما اگر بدانیم كه خدا دوستمان دارد، ما هم‏خدا را بیشتر دوست‏خواهیم داشت. اگر بدانیم و بفهمیم كه رسول‏ خدا(ص) و اهل بیت(ع) به ما شیعیان عنایت و محبت دارند و این ‏علاقه را بارها نشان داده و اظهار كرده‏اند، محبت عترت در دل ما بیشترخواهد شد.
No image

اخلاق معاشرت اجتماعی، نمونه ای از سبک زندگی اسلامی

نمونه های بسیاری از سیره ی ائمه ی معصوم علیهم السلام درباره ی تشویق و تحریض مؤمنان به دوستی و برادری با هم، ایجاد پیوند برادری و دوستی بین آنها، اصلاح اختلافات و رفع کدورت ها گزارش شده است.
No image

اخلاق معاشرت و ارتباط با خویشاوندان در اسلام

سنّتِ «صله رحم»، از نیکوترین برنامه های دینی در حیطه معاشرت است. گرچه شکل نوین زندگی و مشغله های زندگیهای امروزی، گاهی فرصت این برنامه را از انسانها گرفته است، ولی حفظ ارزشهای دینی و سنّتهای سودمند و ریشه دار دینی، از عوامل تحکیم رابطه ها در خانواده ها است. بویژه در مناسبتهای ملّی، در اعیاد و وفیات و آغاز سال جدید، فرصت طبیعی و مناسبی برای عمل به این «سنّت دینی» است.
No image

تحلیل یافته‌های الگوی دینی رفتارها در خانواده و نقش رسانه ملی

آنچه از امور فطری در بحث تربیت مورد نظر است و مبنای تربیت مطرح می‌شود، امور فطری در زمینه خواست‌ها و گرایش‌هاست. البته باید توجه داشت آن دسته از خواست‌های فطری مبنای تربیت قرار می‌گیرد که ویژه انسان است و امتیاز او بر حیوان به شمار می‌آید، نه آن بخش از خواست‌ها و گرایش‌ها که میان هر دو مشترک است؛ زیرا در این بخش، انسان مانند حیوان برای شکوفاسازی نیازی به تربیت ندارد.
Powered by TayaCMS