دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

اعمال شب بیست و هفتم رجب‌

اعمال شب بیست و هفتم رجب‌ 1. زیارت حضرت على (ع). این زیارت از افضل اعمال این شب است. 2. خواندن دعاى مخصوص این شب. 3. نماز گزاردن0
No image
اعمال شب بیست و هفتم رجب‌

دوازده رکعت به صورت شش نماز دو رکعتى به شرح زیر: الف) بعد از نمازها، هفت بار، سوره‌هاى حمد، ناس، اخلاص، کافرون، قدر و آیة الکرسى خوانده شود. ب) آن‌گاه دعاى زیر خوانده شود: الْحَمْدُ للَّهِ‌ِ الَّذى‌ لَمْ یَتَّخِذْ وَلَداً وَ لَمْ یَکُنْ لَهُ شَریکٌ فِى الْمُلْکِ وَ لَمْ یَکُنْ لَهُ وَلِىٌّ مِنَ الذُّلِّ وَ کَبِّرْهُ تَکْبیراً. اَللّهُمَّ اِنّى‌ اَسْئَلُکَ بِمَعاقِدِ عِزِّکَ عَلَى‌ اَرْکانِ عَرْشِکَ وَمُنْتَهَى الرَّحْمَةِ مِنْ کِتابِکَ وَبِاسْمِکَ الْأَعْظَمِ الْأَعْظَمِ الْأَعْظَمِ وَذِکْرِکَ الْأَعْلىَ الْأَعْلىَ الْأَعْلى‌ وَبِکَلِماتِکَ التَّامَّاتِ اَنْ تُصَلِّىَ عَلى‌ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ وَاَنْ تَفْعَلَ بى‌ ما اَنْتَ اَهْلُهُ. سپاس از آنِ خدایى است که فرزندى نگیرد، و شریک در مُلک نپذیرد، و یاورى که بر بزرگى او بیفزاید، ندارد، و بزرکش شمار، بى‌اندازه. بار خدایا! به راستى از تو خواهم به بست و بندهاى عزّت بر پایه‌هاى عرشت و نهایت رحمتت از قرآبت، و به نام تو که اعظم است... و ذکر تو که اعلى‌ است... و به کلمات تمام تو، که رحمت فرستى بر محمّد و خاندانش، و بکنى با من آنچه اهلش هستى. اعمال روز بیست و هفتم رجب‌ 1. غسل مستحبى 2. روزه داشتن‌ از امام رضا (ع) نقل شده است که روزه این روز، برابر هفتاد سال روزه ارزش و ثواب دارد. 3.زیاد صلوات فرستادن 4. خواندن زیارت حضرت رسول (ص) و حضرت على (ع)

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

همسران از منظر قرآن

همسران از منظر قرآن

این آیه‌ى شریفه زن و شوهر را به منزله‌ى لباس براى یکدیگر دانسته است و روشن است که لباس داراى ویژگى‌هایى است که باید در زندگى و رابطه‌ى زن و شوهر متبلور باشد که به قسمتى از آن اشاره مى‌شود:
No image

شرط بقای نعمت

No image

ثبت عادات خوب به‌ جای بد

Powered by TayaCMS