دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

پایین ترین حد ازبهشت

No image
پایین ترین حد ازبهشت

    دورترین جای بهشت

    رسولُ اللَّهِ صلى الله عليه و آله: ‏ امام صادق عليه السلام: دون ‏پايه‏ ترين فرد بهشت چنان است كه اگر جنّ و انس ميهمان او شوند همه را از خوراك و آشاميدنى پذيرايى مى‏ كند و از آنچه نزد خودش دارد چيزى كم نمى ‏شود!. [1]

    پيامبر خدا صلى الله عليه و آله: دون پايه ‏ترين فردِ بهشت، فردى است كه ديدن قلمرو پادشاهى‏ اش هزار سال به درازا مى ‏كشد و دورترين نقطه آن را چنان مى‏ بيند كه همسران و خدمتكاران و تخت‏هاى پادشاهى خود را مشاهده مى ‏كند.

    محله پایین بهشت

    الامام الصادق علیه السلام: ‏ إنَّ أدنى‏ أهْلِ الجَنّةِ مَنزِلًا لَو نَزلَ بهِ‏الثّقَلانِ- الجِنُّ والإنسُ- لَوَسِعَهُم طَعاماً وشَراباً، ولا يَنْقُصُ مِمّا عِندَهُ شَي‏ءٌ [2]

    امام صادق عليه السلام: دون ‏پايه‏ ترين فرد بهشت چنان است كه اگر جنّ و انس ميهمان او شوند همه را از خوراك و آشاميدنى پذيرايى مى‏ كند و از آنچه نزد خودش دارد چيزى كم نمى ‏شود!.

    کمترین نعمت بهشت

    الامام الصادق علیه السلام: ‏ إنّ مِن أدنى‏ نَعيمِ أهْلِ الجَنّةِ أنْ يُوجَدَ رِيحُها مِن مَسيرَةِ ألفِ عامٍ من مَسافةِ الدُّنيا. [3]

    امام صادق عليه السلام: كمترين نعمت بهشتيان چنان است كه بويش از فاصله هزار سال به مشام مى ‏رسد.

منابع:

  1. كنز العمّال: 39281، 39292 مع تفاوت يسير في اللفظ.
  2. بحار الأنوار: 8/ 120/ 11.
  3. تفسير نور الثقلين: 5/ 484/ 57
  4. .

منبع:پژوهه تبلیغ

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

پر بازدیدترین ها

No image

صدقه به فامیل واجبتر است یا دیگران؟!

نظر به این‌ که هر شخصی نسبت به بستگانش آگاهی بیشتری دارد و اگر در میان آنان شخص نیازمندی باشد وی را می‌شناسد بر این اساس، اگر همه ما به این وظیفه عمل کنیم دیگر در جامعه، نیازمند و فقیری موجود نخواهد بود.
No image

مبنای حسن معاشرت درنظام حقوقی خانواده

در تفکر اسلامی هر یک از زن و شوهر در قبال یکدیگر از حقوق متقابل و ویژه ای برخوردارند که از آن جمله می توان به حسن معاشرت اشاره داشت. از نظر قرآن کریم اساسی ترین اصل در رفتار و تعامل بین زوجین معاشرت به معروف است که صریحاً در آیه 19 سوره نساء تحت عنوان «و عاشرومن بالمعروف» بیان شده است.
No image

برخورد با همسر در اسلام

بر خلاف برخی تفکرات غلط و عوامانه و در حقیقت ظالمانه، در منطق اسلام زن برای مرد یک کنیز یا یک برده ویا کسی که کار منزل را انجام میدهد، واز بچه های شوهر نگهداری میکند نیست، بلکه به عنوان شریک شوهر ویار و همکار او در اداره امور زندگانی و تربیت فرزندان مطرح میباشد، لذا اسلام دستور فرموده که همسران باید از اذیت و بد زبانی و فحاشی به یکدیگر بپرهیزند.
No image

راهكارهای قرآنی برخورد با همسران و فرزندان نااهل

دشمنی زنان و فرزندان نااهل بر محور ایمان است: خداوند مؤمنان را خطاب قرار داده است و از جمله «عدو لكم» استفاده می شود كه فاصله و تضادی كه میان آنان و مؤمنین ایجاد می شود اختلافات خانوادگی معمول نیست بلكه اختلاف دینی است یعنی همسران و یا فرزندان نااهل رفتارهایی خلاف ایمان به خدا انجام می دهند.
Powered by TayaCMS