دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آغاز نخستین دوره تربیت مربی و داور مسابقات قرآن کریم حوزه علمیه خواهران خراسان

نخستین دوره تربیت مربی و داور مسابقات قرآن کریم، ویژه اساتید و داوران مدارس علمیه خواهران استان های خراسان، فردا در مشهد آغاز به کار می کند.
آغاز نخستین دوره تربیت مربی و داور مسابقات قرآن کریم حوزه علمیه خواهران خراسان
آغاز نخستین دوره تربیت مربی و داور مسابقات قرآن کریم حوزه علمیه خواهران خراسان

نخستین دوره تربیت مربی و داور مسابقات قرآن کریم، ویژه اساتید و داوران مدارس علمیه خواهران استان های خراسان، فردا در مشهد آغاز به کار می کند.

خانم علیشاهی، معاون فرهنگی دفتر امور خواهران مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد گفت: نخستین دوره تربیت مربی و داور مسابقات قرآن کریم، ویژه اساتید و داوران مدارس علمیه خواهران استان های خراسان، دوشنبه، 28مرداد در مشهد آغاز به کار می کند.

وی اظهار داشت: در این دوره، تعداد هشتاد تن از اساتید و داوران مدارس علمیه خواهران استان های خراسان با هدف ارتقاء سطح علمی و عملی و ایجاد وحدت رویه در داوری مسابقات، به مدت چهار روز در محل مدرسه علمیه حضرت زینب(س) مشهد آموزش خواهند دید.

علیشاهی تصریح کرد: اساتید شرکت کننده در این دوره، دارای سطح دو حوزه و حداقل دو سال سابقه تدریس و همکاری در زمینه های قرآنی می باشند و پس از طی این دوره، سه سال تعهد خدمت در مدارس علمیه خواهند داشت.

معاون فرهنگی دفتر امور خواهران مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان، رشته های آموزشی نخستین دوره تربیت مربی و داور مسابقات قرآن کریم را تجوید، صوت و لحن، علوم قرآن و حدیث و نغمات برشمرده و افزود: در پایان این دوره، به افرادی که امتیاز کافی در آزمون کتبی و شفاهی کسب نموده اند، گواهی پایان دوره اعطا می شود.

وی با اشاره به اینکهبیشتر شرکت کنندگان از مبلغان می باشند، ابراز داشت: با توجه به ضرورت بیان احکام و تسلط بر آن برای شرکت کنندگان در این دوره،افزون بر مباحث قرآنی، رشته احکام نیز به صورت تخصصی تدریس خواهد شد.

خانم علیشاهی با بیان به اینکه این دوره از 28 تا 31 مردادماه و به صورت کارگاهی برگزار می گردد، گفت: کلاس های آموزشی در نوبت صبح، از ساعت 7:30تا 12:30 و در نوبت عصر از 15:30 الی 19:30 خواهد بود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: مراسم افتتاحیه نخستین دوره تربیت مربی و داور مسابقات قرآن کریم، ویژه اساتید و داوران مدارس علمیه خواهران استان های خراسان، با حضور مسوول دفتر امور خواهران مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان، ساعت 8صبح دوشنبه، 28مرداد در محل مدرسه علمیه حضرت زینب(س) مشهد برگزار خواهد شد.

    منبع: http:// www.rasanewz.com

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز گفت: طی 9 ماهه نخست امسال 94 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه تبریز با حضور در مجامع علمی 23 کشور اروپایی و آسیایی آخرین دستاوردهای علمی پژوهشی خود را ارائه کردند.
حل معمای چگونگی تشخیص اصوات در مغز

حل معمای چگونگی تشخیص اصوات در مغز

حل معمای چگونگی تشخیص اصوات در مغز توسط محقق ایرانی دانشگاه کالیفرنیا
رفع دغدغه‌های معاصر با بهره‌گیری از آموزه‌های دینی

رفع دغدغه‌های معاصر با بهره‌گیری از آموزه‌های دینی

جدا از تمرکز بسیاری از رسانه بر دیدار میان پادشاه عربستان و پاپ، گروه‌ها، جوامع و نهادهای دینی طی هفته ای که گذشت به بررسی سهم خود در بحران ایدز، زمینه های تازه همکاری، عرفان و رابطه علم و دین تمرکز کردند تا فصل تازه ای از دغدغه های معاصر خود را با بهره گیری از آموزه های دینی برطرف کنند .
محقق ایرانی دانشگاه اوهایو از مایع شکمبه گاو برق تولید کرد

محقق ایرانی دانشگاه اوهایو از مایع شکمبه گاو برق تولید کرد

گروه فناوریهای نوین: سلولهای سوختی میکروبی تولید شده از گاوها می توانند روزی به کمک بشر آمده و به عنوان منابع ارزشمند و جایگزین انرژی نظیر برق مورد استفاده قرار گیرند.
کتاب " آیا دولت رفاه موجه است؟" منتشر شد

کتاب " آیا دولت رفاه موجه است؟" منتشر شد

انتشارات دانشگاه کیمبریج کتاب " آیا دولت رفاه موجه است؟" تألیف دانیل شاپیرو را روانه بازار نشر کرده است.
Powered by TayaCMS