دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت الله خزعلی؛ نهج البلاغه وارد مساجد شود

No image
آیت الله خزعلی؛ نهج البلاغه وارد مساجد شود دبیر کل بنیاد بین المللی غدیر تأکید کرد: امامان جمعه و جماعات کشور هر هفته در مساجد حداقل یک بار از غدیر بگویند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، آیت الله خزعلی، دبیر کل بنیاد بین المللی غدیر، در حاشیه همایش«اندیشه های آسمانی» در مشهد گفت: اگر بخواهیم فرهنگ غدیر در جامعه نهادینه شود؛ باید غدیر را به مساجد بیاوریم و فرازهای سازنده ای از نهج البلاغه، هر هفته در مساجد برای مردم بازگو شود.
وی به تأثیر برگزاری همایش فرهنگی ـ آموزشی«اندیشه های آسمانی» در رشد و تعالی جوانان مسجدی اشاره کرد و ادامه داد: جوان مسجدی باید دارای دو ویژگی بصیرت و اراده باشند.
آیت الله ابوالقاسم خزعلی اظهار داشت: بصیرت یعنی انسان ذهن و قلب خود را با خواندن قرآن کریم و کلمات قصار ائمه معصوم(ع) مأنوس کند و اراده یعنی مطالبی که درست است، به آن عمل کند.
وی به ویژگی یک جوان نمونه اشاره کرد و ابراز داشت: جوان مسجدی باید ارتباط خود را با خدا قوی کند و عبادات را با دقت به انجام رساند.
دبیر کل بنیاد بین المللی غدیر به جوانان مسجدی توصیه کرد که اگر می خواهند الگویی نمونه برای خود انتخاب کنند، کتاب«خاک نرم های کوشک» اثر سعید عاکف که به زندگی شهید برونسی پرداخته است را مطالعه کنند.

منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز گفت: طی 9 ماهه نخست امسال 94 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه تبریز با حضور در مجامع علمی 23 کشور اروپایی و آسیایی آخرین دستاوردهای علمی پژوهشی خود را ارائه کردند.
حل معمای چگونگی تشخیص اصوات در مغز

حل معمای چگونگی تشخیص اصوات در مغز

حل معمای چگونگی تشخیص اصوات در مغز توسط محقق ایرانی دانشگاه کالیفرنیا
رفع دغدغه‌های معاصر با بهره‌گیری از آموزه‌های دینی

رفع دغدغه‌های معاصر با بهره‌گیری از آموزه‌های دینی

جدا از تمرکز بسیاری از رسانه بر دیدار میان پادشاه عربستان و پاپ، گروه‌ها، جوامع و نهادهای دینی طی هفته ای که گذشت به بررسی سهم خود در بحران ایدز، زمینه های تازه همکاری، عرفان و رابطه علم و دین تمرکز کردند تا فصل تازه ای از دغدغه های معاصر خود را با بهره گیری از آموزه های دینی برطرف کنند .
محقق ایرانی دانشگاه اوهایو از مایع شکمبه گاو برق تولید کرد

محقق ایرانی دانشگاه اوهایو از مایع شکمبه گاو برق تولید کرد

گروه فناوریهای نوین: سلولهای سوختی میکروبی تولید شده از گاوها می توانند روزی به کمک بشر آمده و به عنوان منابع ارزشمند و جایگزین انرژی نظیر برق مورد استفاده قرار گیرند.
کتاب " آیا دولت رفاه موجه است؟" منتشر شد

کتاب " آیا دولت رفاه موجه است؟" منتشر شد

انتشارات دانشگاه کیمبریج کتاب " آیا دولت رفاه موجه است؟" تألیف دانیل شاپیرو را روانه بازار نشر کرده است.
Powered by TayaCMS