دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

در هفتاد و یکمین شماره نشریه معارف اسلامی؛ امامت امام جواد در یک نگاه

No image
در هفتاد و یکمین شماره نشریه معارف اسلامی؛ امامت امام جواد در یک نگاه به همت دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم فصل نامه عقیدتی ـ آموزشی معارف اسلامی منتشر شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، جدیدترین شماره نشریه معارف اسلامی با مدیر مسؤولی محمد جعفری گیلانی و سردبیری محمد باقر شریعتی سبزواری، با ده ها مطلب خواندنی منتشر شد.
در این شماره مطالبی چون«مدارا و قاطعیت»، «فتنه شناسی»، «ولی کیست و اولی الامر چه کسانی هستند» و «تقیه و ابعاد آن»؛ آمده است.
در بخشی از مقاله امامت امام جواد(ع) در یک نگاه با عنوان مولود پر خیر و برکت می خوانیم:«تولد امام جواد(ع) در شرایطی صورت گرفت که خیر و برکت خاصی برای شیعیان به ارمغان آورد؛ زیرا عصر امام رضا(ع)، عصر ویژه ای بود و حضرت در تعیین جانشین خود، با مشکلاتی مواجه شد که در عصر امامان قبلی بی سابقه بوده است. از یک سو پس از شهادت امام کاظم(ع) گروهی به نام واقفیه بر اساس انگیزه های مادی امامت حضرت رضا(ع) را انکار کردند و از سوی دیگر، امام رضا(ع) تا حدود 47 سالگی فرزند نداشتند و چون احادیث رسیده از پیامبر حاکی بود که امامان دوازده نفرند، فقدان فرزند برای امام رضا(ع)، هم امامت خود آن حضرت و هم تداوم آن را زیر سؤال می برد و واقفیه این موضوع را دست آویز قرار داده بودند.»
در بخش دیگری با نام آسیب شناسی آمده است:«در زمینه عوامل مذهبی، محو یا پیری ارزش ها و نیز ضعف ایمان، قابل توجه خواهد بود. وقتی اجتماعی از ارزش های خود فاصله بگیرد و زندگی اش چیزی جز تکرار مکررات نباشد؛ چگونه می تواند جوانان خود را از آسیب مصون دارد. تردید در عقاید مذهبی و تزلزل در اوامر دین خود حدیثی جداگانه دارد.»
گفتنی است، فصلنامه عقیدتی ـ آموزشی معارف اسلامی با مدیر مسؤولی محمد جعفری گیلانی و سردبیری محمد باقر شریعتی سبزواری، به کوشش معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، در بهار 1387 تدوین و منتشر شده است.
علاقه مندان می توانند برای کسب آگاهی بیشتر با شماره تلفن 7744150ـ0251 تماس بگیرند و یا به پایگاه اینترنتی www.shareh.com مراجعه کنند.

منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز گفت: طی 9 ماهه نخست امسال 94 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه تبریز با حضور در مجامع علمی 23 کشور اروپایی و آسیایی آخرین دستاوردهای علمی پژوهشی خود را ارائه کردند.
حل معمای چگونگی تشخیص اصوات در مغز

حل معمای چگونگی تشخیص اصوات در مغز

حل معمای چگونگی تشخیص اصوات در مغز توسط محقق ایرانی دانشگاه کالیفرنیا
رفع دغدغه‌های معاصر با بهره‌گیری از آموزه‌های دینی

رفع دغدغه‌های معاصر با بهره‌گیری از آموزه‌های دینی

جدا از تمرکز بسیاری از رسانه بر دیدار میان پادشاه عربستان و پاپ، گروه‌ها، جوامع و نهادهای دینی طی هفته ای که گذشت به بررسی سهم خود در بحران ایدز، زمینه های تازه همکاری، عرفان و رابطه علم و دین تمرکز کردند تا فصل تازه ای از دغدغه های معاصر خود را با بهره گیری از آموزه های دینی برطرف کنند .
محقق ایرانی دانشگاه اوهایو از مایع شکمبه گاو برق تولید کرد

محقق ایرانی دانشگاه اوهایو از مایع شکمبه گاو برق تولید کرد

گروه فناوریهای نوین: سلولهای سوختی میکروبی تولید شده از گاوها می توانند روزی به کمک بشر آمده و به عنوان منابع ارزشمند و جایگزین انرژی نظیر برق مورد استفاده قرار گیرند.
کتاب " آیا دولت رفاه موجه است؟" منتشر شد

کتاب " آیا دولت رفاه موجه است؟" منتشر شد

انتشارات دانشگاه کیمبریج کتاب " آیا دولت رفاه موجه است؟" تألیف دانیل شاپیرو را روانه بازار نشر کرده است.
Powered by TayaCMS