دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

درخواست وزیر دادگستری جهت تأسیس دانشگاه جامع حقوقی و فقهی

No image
درخواست وزیر دادگستری جهت تأسیس دانشگاه جامع حقوقی و فقهی غلامحسین الهام تاکید کرد: مسلمانان تلاش کنند تا در تدوین مقرارت جدید بین المللی فعال شده در گام نخست برای یک حرکت منسجم پیشنهاد می کنم که دانشگاه بزرگ و جامع حقوقی فقهی اسلامی تاسیس گردد.
به گزارش خبرنگار مهر، دکتر غلامحسین الهام بعدازظهر امروز در اجلاس سران قضایی کشورهای اسلامی گفت: امروز بشر با رجعت به فطرت خداجوی خود تشنه عدالت است و این تشنگی جز از چشم همیشه جوشان وحی و آموزه های انبیاء الهی سیراب نمی شود.
وی تصریح کرد: انبیاء الهی مبعوث شدند تا با کتاب و میزان حکومت به عدل را برای بشریت به ارمغان آوردند.
وزیر دادگستری افزود: تامین امنیت فراگیر، و تقویت قدرت حکومت ها به عنوان حافظان نظم عمومی جز با پاسخ مناسب به این نیاز حقیقی میسر نخواهد شد.
وی تاکید کرد: دانشگاه بزرگ و جامعه حقوقی فقهی اسلامی در یکی از کشورهای اسلامی تاسیس گردد و آموزش و تحقیقات حقوقی میان نظام های غربی و اسلامی و آموزش و تحقیقات مقارن میان مذاهب اسلامی ، زمینه های تربیت قضات اسلامی ، تدوین قوانین و نظامات حقوقی مشابه و همکاری های قضایی و حقوقی منطقه ای و بین المللی فراهم سازد.
وزیر دادگستری افزود: این دانشگاه تحت نظر سازمان کنفرانس اسلامی و با استفاده از ظرفیت های علمی کشورهای اسلامی و در خدمت جهان اسلام تاسیس و استقرار یابد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز گفت: طی 9 ماهه نخست امسال 94 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه تبریز با حضور در مجامع علمی 23 کشور اروپایی و آسیایی آخرین دستاوردهای علمی پژوهشی خود را ارائه کردند.
حل معمای چگونگی تشخیص اصوات در مغز

حل معمای چگونگی تشخیص اصوات در مغز

حل معمای چگونگی تشخیص اصوات در مغز توسط محقق ایرانی دانشگاه کالیفرنیا
رفع دغدغه‌های معاصر با بهره‌گیری از آموزه‌های دینی

رفع دغدغه‌های معاصر با بهره‌گیری از آموزه‌های دینی

جدا از تمرکز بسیاری از رسانه بر دیدار میان پادشاه عربستان و پاپ، گروه‌ها، جوامع و نهادهای دینی طی هفته ای که گذشت به بررسی سهم خود در بحران ایدز، زمینه های تازه همکاری، عرفان و رابطه علم و دین تمرکز کردند تا فصل تازه ای از دغدغه های معاصر خود را با بهره گیری از آموزه های دینی برطرف کنند .
محقق ایرانی دانشگاه اوهایو از مایع شکمبه گاو برق تولید کرد

محقق ایرانی دانشگاه اوهایو از مایع شکمبه گاو برق تولید کرد

گروه فناوریهای نوین: سلولهای سوختی میکروبی تولید شده از گاوها می توانند روزی به کمک بشر آمده و به عنوان منابع ارزشمند و جایگزین انرژی نظیر برق مورد استفاده قرار گیرند.
کتاب " آیا دولت رفاه موجه است؟" منتشر شد

کتاب " آیا دولت رفاه موجه است؟" منتشر شد

انتشارات دانشگاه کیمبریج کتاب " آیا دولت رفاه موجه است؟" تألیف دانیل شاپیرو را روانه بازار نشر کرده است.
Powered by TayaCMS