دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آفت زدایی از نسخ خطی مهمترین وظیفه اداره کل کتابخانه‌های عمومی

No image
آفت زدایی از نسخ خطی مهمترین وظیفه اداره کل کتابخانه‌های عمومی به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، قهرمان رشید، ظهر امروز در جلسه شورای کتابخانه های عمومی استان در محل استانداری افزود: باید هر چه سریعتر نسخ خطی که در حقیقت هویت مکتوب فرهنگ اصیل ایرانی است جمع آوری و نسبت به آفت زدایی و تهیه میکرو فیلم از روی آنها اقدام شود.
وی اظهار داشت: ارزش کتابخانه ها کمتر از نمازخانه نیست و در این عرصه نیز می توان با کمک خیرین و متمکنین و حتی صاحبان صنایع، کمبودها را جبران کنیم.
در این جلسه همچنین مصوب شد، کتابخانه های در دست احداث بخش‌های یونسی، بیلند و فدافن هر چه سریع‌تر آماده استفاده شود.
با نظر مساعد معاون سیاسی اجتماعی استان مقرر شد تا 30 درصد از اعتبارات مورد نیاز تکمیل کتابخانه مرکزی مشهد تا آخر سال تحویل شود و 70 درصد باقی مانده از محل بودجه سال آینده کشور اختصاص یابد.
در این جلسه با تاکید بر جذب کمک های مردمی و خیرین مصوب شد، پس از مطالعات اولیه و برآورد اعتبارات جهت ساخت کتابخانه های شهرستانهای استان، جلسه‌ای با حضور مسئولان و خیرین آن شهرستان تشکیل و جذب اعتبار شود.
منبع خبر:
خبرگزارى مهر

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

بسته فرهنگی امام مهدی تولید شد

بسته فرهنگی امام مهدی تولید شد

به گزارش خبرگزاری فارس، به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، این بسته فرهنگی شامل 5 پوستر تزئینی با طرح هایی از اشعاری درباره حضرت مهدی (عج) از قیصر امین پور، دعای فرج و دعای نیمه شعبان است.
ترجمه «خلاصه تعالیم اسلام» نوشته علامه طباطبایی به ایتالیایی

ترجمه «خلاصه تعالیم اسلام» نوشته علامه طباطبایی به ایتالیایی

خبرگزاری فارس: کتاب «خلاصه تعالیم اسلام» اثر علامه محمدحسین طباطبائی به تازگی توسط انتشارات بین‌ا‌‌لمللی الهدی وابسته به سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به زبان ایتالیایی ترجمه و منتشر شد.
ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز گفت: طی 9 ماهه نخست امسال 94 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه تبریز با حضور در مجامع علمی 23 کشور اروپایی و آسیایی آخرین دستاوردهای علمی پژوهشی خود را ارائه کردند.
حضور بانوان طلبه در جشنواره پژوهشی علامه حلی

حضور بانوان طلبه در جشنواره پژوهشی علامه حلی

به گزارش خبرگزاری رسا، به نقل از روابط عمومی جشنواره علامه حلی(ره)، حجت الاسلام زارعی، مدیر اداره امور پژوهشی طلاب حوزه علمیه قم و دبیر جشنواره علامه حلی در نشستی با مدیران اداره ساماندهی تحقیقات حوزه علمیه خواهران گفت
پایان همایش بین‌المللی گفت‌وگوی بین اسلام و مسیحیت در طرابلس

پایان همایش بین‌المللی گفت‌وگوی بین اسلام و مسیحیت در طرابلس

همایش بین‌‌المللی گفت‌وگوی اسلام و مسیحیت که از روز پنجشنبه 13 دی ماه درطرابلس پایتخت لیبی آغاز شده‌بود، شب به کار خود پایان‌داد.
Powered by TayaCMS