دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

اولین تغییر ژنتیکی در نوعی از گیرنده های دوپامین شناسایی شد

No image
اولین تغییر ژنتیکی در نوعی از گیرنده های دوپامین شناسایی شد دانشمندان آمریکایی و ایتالیایی یک تغییر ژنتیکی گیرنده های دوپامین نوع D2 را کشف کردند و نشان دادند که این تغییر می تواند موجب بروز بیماریهای اسکیزوفرنی و پارکینسون شود.
به گزارش خبرگزاری مهر، محققان آمریکایی دانشگاه اوهایو در آمریکا و دپارتمان نورولوژی و روانپزشکی دانشگاه باری در ایتالیا که نتایج تحقیقات خود را در مجله "شرح مباحثات آکادمی ملی علوم آمریکا" (Pnas) منتشر کرده اند، یک تغییر ژنتیکی را در گیرنده های هورمون دوپامین نوع D2 کشف کردند که در بسیاری از فعالیتهای پیچیده مغز دخالت دارد و همچنین با بیماریهایی چون اسکیزوفرنی و پارکینسون مرتبط است.
این کشف می تواند راه جدیدی به سوی داروهای جدید در مبارزه با این دو بیماری بگشاید.
دوپامین نوع D2 یک انتقال دهنده عصبی است که با کنترل عملکردهای پیچیده ای مثل حافظه و حرکت سازگار است.
به گفته این محققان، این تغییر ژنتیکی اولین تغییر عملکردی است که تاکنون برای این گیرنده ها کشف شده است و می تواند تاثیراتی روی عملکردهای مغز برجای بگذارد. تغییر این گیرنده روی انسان با آزمایش داوطلبان سالم انجام شد.
این دانشمندان در این خصوص اظهار داشتند: "در این آزمایش مشاهده شد که گیرنده های دوپامین نوع D2 با تواناییهای حافظه و دقت ارتباط دارند."
گام بعدی این تحقیقات مطالعه تغییر ژنتیکی گیرنده D2 در بیمارانی است که از بیماری اسکیزوفرنی رنج می برند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

بسته فرهنگی امام مهدی تولید شد

بسته فرهنگی امام مهدی تولید شد

به گزارش خبرگزاری فارس، به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، این بسته فرهنگی شامل 5 پوستر تزئینی با طرح هایی از اشعاری درباره حضرت مهدی (عج) از قیصر امین پور، دعای فرج و دعای نیمه شعبان است.
ترجمه «خلاصه تعالیم اسلام» نوشته علامه طباطبایی به ایتالیایی

ترجمه «خلاصه تعالیم اسلام» نوشته علامه طباطبایی به ایتالیایی

خبرگزاری فارس: کتاب «خلاصه تعالیم اسلام» اثر علامه محمدحسین طباطبائی به تازگی توسط انتشارات بین‌ا‌‌لمللی الهدی وابسته به سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به زبان ایتالیایی ترجمه و منتشر شد.
ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز گفت: طی 9 ماهه نخست امسال 94 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه تبریز با حضور در مجامع علمی 23 کشور اروپایی و آسیایی آخرین دستاوردهای علمی پژوهشی خود را ارائه کردند.
حضور بانوان طلبه در جشنواره پژوهشی علامه حلی

حضور بانوان طلبه در جشنواره پژوهشی علامه حلی

به گزارش خبرگزاری رسا، به نقل از روابط عمومی جشنواره علامه حلی(ره)، حجت الاسلام زارعی، مدیر اداره امور پژوهشی طلاب حوزه علمیه قم و دبیر جشنواره علامه حلی در نشستی با مدیران اداره ساماندهی تحقیقات حوزه علمیه خواهران گفت
پایان همایش بین‌المللی گفت‌وگوی بین اسلام و مسیحیت در طرابلس

پایان همایش بین‌المللی گفت‌وگوی بین اسلام و مسیحیت در طرابلس

همایش بین‌‌المللی گفت‌وگوی اسلام و مسیحیت که از روز پنجشنبه 13 دی ماه درطرابلس پایتخت لیبی آغاز شده‌بود، شب به کار خود پایان‌داد.
Powered by TayaCMS