دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

جهان اسلام نیازمند استراتژی جدید برای وحدت اسلامی است

No image
جهان اسلام نیازمند استراتژی جدید برای وحدت اسلامی است حمدی مرت معاون اسبق سازمان دیانت ترکیه و محقق و نویسنده اسلامی در دومین هم‌اندیشی بین‌المللی علما و فرهیختگان شیعه و سنی در مورد استراتژی جدید جهت تحقق وحدت اسلامی به ایراد سخنرانی پرداخت.
به گزارش خبرگزاری مهر، وی در سخنرانی خود گفت: اسلام یک کل است. کسانی که دربرابر این کل تسلیم شده باید در بین خود یکپارچگی داشته باشند و این یکپارچگی با شعور برادری و وحدت تحقق می‌یابد.
دشمنان اسلام با هدف ایجاد تفرقه در جوامع اسلامی با استفاده از تفاوتهای نژادی، مذهبی، جغرافیایی و تاریخی را در اولویت اهداف خود دارند و سعی می کنند مسلمانان را از منابع غنی و دینامیکهای درونی دور کنند.
معاون سازمان دیانت ترکیه در ادامه تصریح کرد: در حالی که غرب متشکل از مسیحیان و یهودیان است سعی دارد یکپارچگی و اتحاد خود را در زیر چتر سازمانهای مانند اتحادیه اروپا ، پیمان نفتا و مانند آن برای رسیدن به اهداف امپریالیستی هر روز افزایش دهد، تلاش می کند با ایجاد تفرقه از طریق تفاوتهای مذهبی و نژادی در کشورها و جوامع مسلمان که بخش اعظم منابع انرژی جهان را در اختیار دارند، پرتگاه پیش روی آنها را عمیق تر نماید.
حمدی مرت درپایان سخنان خود گفت: از تفاوتهای جزئی نه برای درگیری بلکه با تکیه برمشترکات بیشمار برای تجدد برادری و وحدت در مقابل اهل کفر و نجات بشریت از ظلم امپریالیسم استفاده کنیم.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

بسته فرهنگی امام مهدی تولید شد

بسته فرهنگی امام مهدی تولید شد

به گزارش خبرگزاری فارس، به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، این بسته فرهنگی شامل 5 پوستر تزئینی با طرح هایی از اشعاری درباره حضرت مهدی (عج) از قیصر امین پور، دعای فرج و دعای نیمه شعبان است.
ترجمه «خلاصه تعالیم اسلام» نوشته علامه طباطبایی به ایتالیایی

ترجمه «خلاصه تعالیم اسلام» نوشته علامه طباطبایی به ایتالیایی

خبرگزاری فارس: کتاب «خلاصه تعالیم اسلام» اثر علامه محمدحسین طباطبائی به تازگی توسط انتشارات بین‌ا‌‌لمللی الهدی وابسته به سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به زبان ایتالیایی ترجمه و منتشر شد.
ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز گفت: طی 9 ماهه نخست امسال 94 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه تبریز با حضور در مجامع علمی 23 کشور اروپایی و آسیایی آخرین دستاوردهای علمی پژوهشی خود را ارائه کردند.
حضور بانوان طلبه در جشنواره پژوهشی علامه حلی

حضور بانوان طلبه در جشنواره پژوهشی علامه حلی

به گزارش خبرگزاری رسا، به نقل از روابط عمومی جشنواره علامه حلی(ره)، حجت الاسلام زارعی، مدیر اداره امور پژوهشی طلاب حوزه علمیه قم و دبیر جشنواره علامه حلی در نشستی با مدیران اداره ساماندهی تحقیقات حوزه علمیه خواهران گفت
پایان همایش بین‌المللی گفت‌وگوی بین اسلام و مسیحیت در طرابلس

پایان همایش بین‌المللی گفت‌وگوی بین اسلام و مسیحیت در طرابلس

همایش بین‌‌المللی گفت‌وگوی اسلام و مسیحیت که از روز پنجشنبه 13 دی ماه درطرابلس پایتخت لیبی آغاز شده‌بود، شب به کار خود پایان‌داد.
Powered by TayaCMS