دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

رژیم های غذایی سخت فرد را عصبی می کند

No image
رژیم های غذایی سخت فرد را عصبی می کند بررسی ها نشان می دهد، چنانچه افراد با رژیم های سخت بخواهند به سرعت وزن کم کنند عوارض منفی این امر علاوه بر سیستم گوارشی بر اعصاب نیز تاثیر فراوان خواهد داشت.
بنابر همین گزارش، بیش از 3 تا 4 کیلو کاهش وزن در ماه باعث بروز مشکلات جدی از جمله افسردگی، خشکی پوست، عصبی شدن، ریزش مو، مشکلات گوارشی، زخم معده و تحلیل رفتن بافت های مهمی مثل قلب می شود.
تحقیقات نشان می دهد، با توجه به اینکه بسیاری از افرادی که رژیم می گیرند افراد جوان و نوجوان بوده که به پوست و ظاهر خود نیز اهمیت می دهند همین خشکی و عدم طراوت پوست می تواند تاثیر منفی بر روحیه آنها داشته باشد.
در عین حال به دلیل اینکه چاقی مانع از رشد قدی افراد می شود بسیاری از نوجوانان به طور خودسرانه از رژیم های سخت پیروی می کنند تا لاغر شوند که همین مسئله سلامت جسمی و روحی آنها را تهدید می کند.
در ضمن کارشناسان مصرف روغن ماهی و امگا 3 را در این زمینه مفید می دانند و معتقدند که ماهی های قزل آلا، کپور، ساردین و کلیکا به دلیل داشتن چربی زیاد مانع جذب چربی های مضر شده و برای لاغری مفید است.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

بسته فرهنگی امام مهدی تولید شد

بسته فرهنگی امام مهدی تولید شد

به گزارش خبرگزاری فارس، به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، این بسته فرهنگی شامل 5 پوستر تزئینی با طرح هایی از اشعاری درباره حضرت مهدی (عج) از قیصر امین پور، دعای فرج و دعای نیمه شعبان است.
ترجمه «خلاصه تعالیم اسلام» نوشته علامه طباطبایی به ایتالیایی

ترجمه «خلاصه تعالیم اسلام» نوشته علامه طباطبایی به ایتالیایی

خبرگزاری فارس: کتاب «خلاصه تعالیم اسلام» اثر علامه محمدحسین طباطبائی به تازگی توسط انتشارات بین‌ا‌‌لمللی الهدی وابسته به سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به زبان ایتالیایی ترجمه و منتشر شد.
ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز گفت: طی 9 ماهه نخست امسال 94 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه تبریز با حضور در مجامع علمی 23 کشور اروپایی و آسیایی آخرین دستاوردهای علمی پژوهشی خود را ارائه کردند.
حضور بانوان طلبه در جشنواره پژوهشی علامه حلی

حضور بانوان طلبه در جشنواره پژوهشی علامه حلی

به گزارش خبرگزاری رسا، به نقل از روابط عمومی جشنواره علامه حلی(ره)، حجت الاسلام زارعی، مدیر اداره امور پژوهشی طلاب حوزه علمیه قم و دبیر جشنواره علامه حلی در نشستی با مدیران اداره ساماندهی تحقیقات حوزه علمیه خواهران گفت
پایان همایش بین‌المللی گفت‌وگوی بین اسلام و مسیحیت در طرابلس

پایان همایش بین‌المللی گفت‌وگوی بین اسلام و مسیحیت در طرابلس

همایش بین‌‌المللی گفت‌وگوی اسلام و مسیحیت که از روز پنجشنبه 13 دی ماه درطرابلس پایتخت لیبی آغاز شده‌بود، شب به کار خود پایان‌داد.
Powered by TayaCMS