دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

مسلمانان ایتالیا پیام عشق و دوستی اسلام را منتقل کردند

No image
مسلمانان ایتالیا پیام عشق و دوستی اسلام را منتقل کردند بیش از 3 هزار مسلمان ایتالیایی طی یک گردهمایی سه روزه در استادیوم پالالیدو شهر میلان، پیام عشق و دوستی اسلام و مسلمانان را به جامعه غیرمسلمان ایتالیا منتقل کردند.
مصطفی البتاجویی رئیس دپارتمان منابع انسانی در دفتر سازمان امداد اسلامی در ایتالیا گفت: به هموطنان ایتالیایی خود تضمین می دهیم که اسلام دین عشق است.
این جشنواره که با عنوان " فراخوان عشق" با حضور 3 هزار مسلمان برگزار شد نیایش برای صلح، ترانه برای اخوت و کمک برای نیازمندان را به عنوان سه محور اصلی مدنظر داشت، برآیاتی از قرآن کریم تمرکز داشت که رحمت نسبت به نیازمندان، ایتام و محرومین را توصیه کرده است.
البتاجویی با اشاره به اینکه این جشنواره با توافق مقامات ایتالیایی برگزار شده اظهار داشت: از دولت می خواهم در رویدادهای آینده شرکت کند تا اطلاعات دست اولی درباره گفتار و کردار مسلمانان بدست آورد، چرا که مسلمانان تنها خواستار رفاه بشریت بدون توجه به نژاد، دین و رنگ هستند.
حدود 2/1 میلیون مسلمان در ایتالیا زندگی می کنند، 20 هزار نفر آنها ایتالیایی هایی هستند که به اسلام مشرف شده اند. شهر میلان که این جشنواره در آن برگزار شد دارای بزرگترین جامعه اقلیت مسلمان است.
دان پیرو روحانی کلیسای کاتولیک میلان که در این گردهمایی شرکت کرده بود مورد حمایت مسلمانان قرار گرفت و برگزار کنندگان این جشنواره یک نسخه از قرآن و مجموعه کتب اسلامی به زبان ایتالیایی را به وی اهدا کردند.
سازمان امداد اسلامی در گذشته نیز طی سه روز جشنواره های مشابهی را در ایتالیا برگزار کرده است. جشنواره " فراخوان عشق" از روز شنبه آغاز و دوشنبه 14 آبان ماه خاتمه یافت.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

بسته فرهنگی امام مهدی تولید شد

بسته فرهنگی امام مهدی تولید شد

به گزارش خبرگزاری فارس، به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، این بسته فرهنگی شامل 5 پوستر تزئینی با طرح هایی از اشعاری درباره حضرت مهدی (عج) از قیصر امین پور، دعای فرج و دعای نیمه شعبان است.
ترجمه «خلاصه تعالیم اسلام» نوشته علامه طباطبایی به ایتالیایی

ترجمه «خلاصه تعالیم اسلام» نوشته علامه طباطبایی به ایتالیایی

خبرگزاری فارس: کتاب «خلاصه تعالیم اسلام» اثر علامه محمدحسین طباطبائی به تازگی توسط انتشارات بین‌ا‌‌لمللی الهدی وابسته به سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به زبان ایتالیایی ترجمه و منتشر شد.
ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز گفت: طی 9 ماهه نخست امسال 94 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه تبریز با حضور در مجامع علمی 23 کشور اروپایی و آسیایی آخرین دستاوردهای علمی پژوهشی خود را ارائه کردند.
حضور بانوان طلبه در جشنواره پژوهشی علامه حلی

حضور بانوان طلبه در جشنواره پژوهشی علامه حلی

به گزارش خبرگزاری رسا، به نقل از روابط عمومی جشنواره علامه حلی(ره)، حجت الاسلام زارعی، مدیر اداره امور پژوهشی طلاب حوزه علمیه قم و دبیر جشنواره علامه حلی در نشستی با مدیران اداره ساماندهی تحقیقات حوزه علمیه خواهران گفت
پایان همایش بین‌المللی گفت‌وگوی بین اسلام و مسیحیت در طرابلس

پایان همایش بین‌المللی گفت‌وگوی بین اسلام و مسیحیت در طرابلس

همایش بین‌‌المللی گفت‌وگوی اسلام و مسیحیت که از روز پنجشنبه 13 دی ماه درطرابلس پایتخت لیبی آغاز شده‌بود، شب به کار خود پایان‌داد.
Powered by TayaCMS