دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

کلیسای حنانیه؛ قدیمی‌ترین کلیسای سوریه

No image
کلیسای حنانیه؛ قدیمی‌ترین کلیسای سوریه کلیسای حنانیه قدیس از قدیمی‌ترین کلیساهای سوریه به شمار می‌رود که علاوه بر قدمت تاریخی، به دلیل زیبایی و بهره‌گیری از تزئینات از اهمیت و جایگاه خاصی برخوردار است.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تشرین، کلیسای حنانیه قدیس در قدیمی ترین میدان دمشق و یکی از محله های تاریخی و قدیمی مسیحی قرار دارد که پس از کلیسای مریمیه، از قدمت بسیاری برخوردار است .
بر روی یکی از درهای قدیمی آن نوشته شده : " کلیسای ارتدکس حنانیه قدیس در سال 1815 تأسیس شد. "
این کلیسا از داخل دارای سه ستون مربع شکل بوده و با اشعاری تزئین شده است . سه در که زیر سقف کلیسا و دو تابلوی زیبا یکی تصویر یک مرد و دیگری تصویر یک زن از جذابیتهای این کلیسا به شمار می رود. سقف این کلیسا به شکل خانه های عربی دمشق از چوب درختان ساخته شده است . در میانه کلیسا صندلیهایی برای مراجعان قرار دارد و در مقابل نیز دو صندلی چوبی است.
این کلیسا دارای سه در است که یکی از آنها به صورت مستقیم به محوطه اصلی کلیسا راه دارد و از دو جهت شرقی و غربی اتاقهایی دارد و یک اتاق نیز به شکل مربع به زنان اختصاص دارد. قبه ای مربع شکل، حیاط و راهروی دهلیزی مسقف از ویژگیهای این کلیسا به شمار می روند.
درهای این کلیسا با سنگهای بسیار زیبا و تزئینات خاصی مزین شده اند. درهای چوبی کلیسا به رنگ قهوه ای است . وجود پنجره های مشبک و تزئین شده و هواکشهای مختلف از دیگر جذابیتهای این کلیسا است. راهروی سمت شمالی این کلیسا به سالن کوچکی منتهی می شود که اتاق مدرسه حنانیه قدیس رهبر ارتدکسها بود.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

بسته فرهنگی امام مهدی تولید شد

بسته فرهنگی امام مهدی تولید شد

به گزارش خبرگزاری فارس، به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، این بسته فرهنگی شامل 5 پوستر تزئینی با طرح هایی از اشعاری درباره حضرت مهدی (عج) از قیصر امین پور، دعای فرج و دعای نیمه شعبان است.
ترجمه «خلاصه تعالیم اسلام» نوشته علامه طباطبایی به ایتالیایی

ترجمه «خلاصه تعالیم اسلام» نوشته علامه طباطبایی به ایتالیایی

خبرگزاری فارس: کتاب «خلاصه تعالیم اسلام» اثر علامه محمدحسین طباطبائی به تازگی توسط انتشارات بین‌ا‌‌لمللی الهدی وابسته به سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به زبان ایتالیایی ترجمه و منتشر شد.
ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز گفت: طی 9 ماهه نخست امسال 94 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه تبریز با حضور در مجامع علمی 23 کشور اروپایی و آسیایی آخرین دستاوردهای علمی پژوهشی خود را ارائه کردند.
حضور بانوان طلبه در جشنواره پژوهشی علامه حلی

حضور بانوان طلبه در جشنواره پژوهشی علامه حلی

به گزارش خبرگزاری رسا، به نقل از روابط عمومی جشنواره علامه حلی(ره)، حجت الاسلام زارعی، مدیر اداره امور پژوهشی طلاب حوزه علمیه قم و دبیر جشنواره علامه حلی در نشستی با مدیران اداره ساماندهی تحقیقات حوزه علمیه خواهران گفت
پایان همایش بین‌المللی گفت‌وگوی بین اسلام و مسیحیت در طرابلس

پایان همایش بین‌المللی گفت‌وگوی بین اسلام و مسیحیت در طرابلس

همایش بین‌‌المللی گفت‌وگوی اسلام و مسیحیت که از روز پنجشنبه 13 دی ماه درطرابلس پایتخت لیبی آغاز شده‌بود، شب به کار خود پایان‌داد.
Powered by TayaCMS