دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

برگزاری همایش بین المللی دکترین مهدویت در مرداد ماه 1387 درقم

No image
برگزاری همایش بین المللی دکترین مهدویت در مرداد ماه 1387 درقم به گزارش مرکز خبر حوزه، موسسه آینده روشن با انتشار اطلاعیه‌ای از تمام اندیشمندان و پژوهشگران دعوت نمود تا در چهارمین همایش بین المللی دکترین مهدویت با رویکرد حقوقی و سیاسی مشارکت نمایند.
عنوان های پیشنهادی مقالات در دو محور مباحث نظری و علمی، شامل مهدویت ونظریه پردازی درحوزه حقوق و سیاست روش شناسی مباحث حقوقی وسیاسی مهدویت، بررسی تطبیقی مفاهیم حقوقی و سیاسی دراندیشه معاصر و مهدویت، مقایسه مهدویت، فرجام شناسی واندیشه سیاسی اسلام وغرب، مطالعه تطبیقی حکومت حضرت مهدی(عج)، الگوی معاصر حکومت، جغرافیای سیاسی جهان پس ازظهور، نقش موعد باوری درتدوین سیاستهای راهبردی کشورها، دولت زمینه ساز ظهور، جامعه منتظر ظهور منجی، نقش آموزه انتظار در بیداری ملت‌ها، آسیب شناسی سیاسی، اجتماعی و فرهنگی انتظار و نیز جایگاه نهادهای حقوقی و سیاسی در حکومت جهانی حضرت مهدی(عج) ارائه شده است.
پژوهشگران تا دهم خرداد 1387 فرصت دارند مقالات خود را به دبیر خانه دائمی همایش به نشانی قم، بلوار45 متری شهیدصدوقی، خیابان 20 متری فجر، دست چپ پلاک 112، موسسه آینده روشن ارسال نمایند.
شایان ذکر است، اصل مقاله باید حداکثر تا هفت هزار و پانصد کلمه در 25 صفحه و با فرمت word به صورت لوح فشرده از طریق پست الکترونیک و یا پایگاه اینترنتی به نشانی www.intizar.org ارسال گردد.
علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر، می‌توانند با تلفن 7833713 و 2928234 با پیش شماره 0251 تماس حاصل فرمایند.
منبع خبر:
سایت تحلیلی خبری تبیان

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

 فرازی از خطبه های نهج البلاغه در باب توحید

فرازی از خطبه های نهج البلاغه در باب توحید

هر چه به ذات شناخته باشد ساخته است و هرچه به خود بر پا نباشد ديگرى اش پرداخته. سازنده است نه با به كار بردن افزار. هر چيز را به اندازه پديد آرد، نه با انديشيدن در كيفيت و مقدار. بى نياز است بى آنكه از چيزى سود برد. با زمان ها همراه نيست و دست افزارها او را يارى ندهد.
 خداشناسی در نهج البلاغه

خداشناسی در نهج البلاغه

پیشوایان دینی، همواره ما را از اندیشیدن در ذات خداوند بزرگ منع کرده اند؛ چرا که عظمت بی پایان حضرت حق، فراتر از آن است که عقل محدود و نارسای بشری به درک و شناخت او دست یابد. در بخشی از کلام امام علی علیه السلام آمده است: «اگر وهم و خیال انسان ها، بخواهد برای درک اندازه قدرت خدا تلاش کند و افکار بلند و دور از وسوسه های دانشمندان، بخواهد ژرفای غیب ملکوتش را در نوردد و قلب های سراسر عشق عاشقان، برای درک کیفیّت صفات او کوشش نماید .
 توحید و خداگرایی‏ در نهج البلاغه

توحید و خداگرایی‏ در نهج البلاغه

البته این‏گونه نیست که خداوند با وجود امکان اشراف انسان بر صفاتش او را بازداشته، بلکه روشن است که شناخت جامع موجود نامحدود از سوى یک موجودِ محدود محال است. قدرت او بر اشراف‏بخشیدن به‏انسان در شناخت خود، به این امرِ محال تعلق نمى‏گیرد؛ زیرا غیرخدا همه‏چیز محدودیت دارد و نامحدودکردن محدود ذاتاً محال است.
 توحید در نگاه امام علی (علیه السلام)

توحید در نگاه امام علی (علیه السلام)

بعضی متفکران بر این باورند که در قرآن بر اثبات وجود آفریدگار آیـاتـی ذکـر شده است که روشن ترین آن ها را آیه ذیل است: (افی الـلـه شک فاطر السموات والارض5؛ مگر درباره خدای متعال که خالق آسمان ها و زمین است، شکی هست؟
 توحید از دیدگاه قرآن و نهج البلاغهʁ)

توحید از دیدگاه قرآن و نهج البلاغه(1)

با توجه به این نکته، باید ببینیم که قرآن کریم برای عقائد و معارف مطرح شده از جانب خودش چه دلائلی را مطرح کرده است ؟ و با وجود این شیوه که قرآن از همه گروه ها برهان ودلیل می طلبد، آیا ممکن است که خودش برای مطالب خود دلیل نیاورد؟ و آیا جا دارد که ما برای معارف اسلام، از جای دیگر طلب دلیل کنیم ؟
Powered by TayaCMS