دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

عملیات احداث حوزه علمیه سراب آغاز شد

عملیات اجرایی احداث حوزه علمیه و مصلای بزرگ شهرستان سراب با حضور جمعی از ائمه جمعه استان آذربایجان شرقی آغاز شد.
No image
عملیات احداث حوزه علمیه سراب آغاز شد

عملیات اجرایی احداث حوزه علمیه و مصلای بزرگ شهرستان سراب با حضور جمعی از ائمه جمعه استان آذربایجان شرقی آغاز شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، آیت الله شبستری صبح دیروز در مراسم کلنگ زنی حوزه علمیه و مصلای سراب با بیان اینکه سامان دهی مصلاها و احداث حوره های علمیه موجب جذب جوانان و مستحکم شدن ارتباط مردم با مقام ولایت می‌شود، اظهار داشت: مردم متدین سراب باید با همدلی و مشارکت تلاش کنند تا این پروژه بزرگ هرچه زودتر به بهره برداری رسیده و جوانان در آن مشغول یادگیری دروس اعتقادی، اخلاقی، تفسیر قرآن و برنامه‌های دینی شوند.

وی گفت: یکی از مهمترین وظایف منتظران حضرت مهدی(عج) انجام اعمال صالح است و تاسیس مراکز فرهنگی از این دست نیز از جمله این اعمال محسوب می‌شود.

آیت‌الله محسن مجتهد شبستری نماز جمعه را بهترین عامل دفع فرهنگ بیگانه عنوان کرد و افزود: در شرایطی که کشور و جامعه در معرض تهاجم فرهنگی مبتذل غرب قرار گرفته‌است، تولید برنامه‌های فرهنگی بیش از هر زمانی موثر و لازم است به نظرمی رسد.

وی با تاکید بر اهمیت عملی کردن این مهم افزود: این‌کار باعث می‌شود تا دشمن در جداسازی مردم از دین ناکام بماند.

امام جمعه سراب نیز در سخنانی اظهار داشت: حوزه‌های علمیه ویژه برادران و خواهران در فاز اول و سالن ورزشی، استخر، پارکینگ، مجتمع تجاری، سایت کامپیوتری و مجموعه‌های فرهنگی و هنری در فاز دوم پیش بینی شده است.

حجت‌الاسلام امیر رشتبری با تشریح ‌جزئیات این پروژه عمرانی گفت: برای احداث مصلای علامه امینی دو مهمانسرا، کتابخانه، سالن مطالعه، مهد کودک و آمفی تئاتر 700 نفره پیش بینی شده است.

    منبع:http://www.rasanewz.com

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

 فرازی از خطبه های نهج البلاغه در باب توحید

فرازی از خطبه های نهج البلاغه در باب توحید

هر چه به ذات شناخته باشد ساخته است و هرچه به خود بر پا نباشد ديگرى اش پرداخته. سازنده است نه با به كار بردن افزار. هر چيز را به اندازه پديد آرد، نه با انديشيدن در كيفيت و مقدار. بى نياز است بى آنكه از چيزى سود برد. با زمان ها همراه نيست و دست افزارها او را يارى ندهد.
 خداشناسی در نهج البلاغه

خداشناسی در نهج البلاغه

پیشوایان دینی، همواره ما را از اندیشیدن در ذات خداوند بزرگ منع کرده اند؛ چرا که عظمت بی پایان حضرت حق، فراتر از آن است که عقل محدود و نارسای بشری به درک و شناخت او دست یابد. در بخشی از کلام امام علی علیه السلام آمده است: «اگر وهم و خیال انسان ها، بخواهد برای درک اندازه قدرت خدا تلاش کند و افکار بلند و دور از وسوسه های دانشمندان، بخواهد ژرفای غیب ملکوتش را در نوردد و قلب های سراسر عشق عاشقان، برای درک کیفیّت صفات او کوشش نماید .
 توحید و خداگرایی‏ در نهج البلاغه

توحید و خداگرایی‏ در نهج البلاغه

البته این‏گونه نیست که خداوند با وجود امکان اشراف انسان بر صفاتش او را بازداشته، بلکه روشن است که شناخت جامع موجود نامحدود از سوى یک موجودِ محدود محال است. قدرت او بر اشراف‏بخشیدن به‏انسان در شناخت خود، به این امرِ محال تعلق نمى‏گیرد؛ زیرا غیرخدا همه‏چیز محدودیت دارد و نامحدودکردن محدود ذاتاً محال است.
 توحید در نگاه امام علی (علیه السلام)

توحید در نگاه امام علی (علیه السلام)

بعضی متفکران بر این باورند که در قرآن بر اثبات وجود آفریدگار آیـاتـی ذکـر شده است که روشن ترین آن ها را آیه ذیل است: (افی الـلـه شک فاطر السموات والارض5؛ مگر درباره خدای متعال که خالق آسمان ها و زمین است، شکی هست؟
 توحید از دیدگاه قرآن و نهج البلاغهʁ)

توحید از دیدگاه قرآن و نهج البلاغه(1)

با توجه به این نکته، باید ببینیم که قرآن کریم برای عقائد و معارف مطرح شده از جانب خودش چه دلائلی را مطرح کرده است ؟ و با وجود این شیوه که قرآن از همه گروه ها برهان ودلیل می طلبد، آیا ممکن است که خودش برای مطالب خود دلیل نیاورد؟ و آیا جا دارد که ما برای معارف اسلام، از جای دیگر طلب دلیل کنیم ؟
Powered by TayaCMS