دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

امام صادق( علیه السلام) فرمودند:« المُتََّقونَ شیعةُ علیٍّ، و الغَیبُ فَهُوَ الحُجةُ الغائبِ»

امام صادق(ع) فرموده اند: متقین شیعیان علی ( ع)، و غیب، حجت غایب است.( کمال الدین و اتمام النعمه، ج2ٍ ص 14، ح 20)
امام صادق( علیه السلام) فرمودند:« المُتََّقونَ شیعةُ علیٍّ، و الغَیبُ فَهُوَ الحُجةُ الغائبِ»
امام صادق( علیه السلام) فرمودند:« المُتََّقونَ شیعةُ علیٍّ، و الغَیبُ فَهُوَ الحُجةُ الغائبِ»

امام صادق(ع) در مورد آیه شریفه «الم * ذلکَ الکتابُ لا ریبَ فیه هُدی للمتقین* الذینَ یُومِنونَ بالغَیب» ( بقره/  1-3) فرموده اند:« المتقون شیعه علی، و الغیب فهو الحجه الغائب» متقین شیعیان علی ( ع)، و غیب، حجت غایب است.( کمال الدین و اتمام النعمه، ج2ٍ ص 14، ح 20)

مهدی باوری شرط هدایت پذیری است

مهدی شناسی و مهدی محبی ، سالک را به مقام "مهدی باوری" می رساند و مقام والای مهدی باوری ، سرحلقه اتصال سالک به مقام رفیع خدا باوری و قرآن باوری می گردد. بیدین سان " مهدی باوری" با مقام "قران باوری" در پیوندی تکوینی و ناگسستنی است؛ تا جایی که در آغازین آیات سوره بقره، بر این پیوند پر رمز و راز تاکید می گردد و هدایت پذیری از قرآن ، ویژه پرهیزگارانی معرفی می شود که به غیب و حجت غائب ایمان دارند و چرا اینگونه نباشد، در حالی که حجت غایب ما، شریک و عدل قرآن، تجسم یافته قرآن، ودیعه دار حقایق و اسرار قرآن، زنده کننده قرآن و حاکمیت بخش و برپادارنده آن در سرتاسر جهان است.

او که محبت و عشقش است که در عمق روح محبانش موج ایجاد می کند و دل و جانشان را به تب و تبا می افکند ؛ نماز اوست که جان نمازهاست و شیفتگان را به معراج گاه نماز می کشاند؛ صوم و صیام اوست که سوختگان را به امساک از غیز دوست دعوت می کند؛ قرائت قرآن اوست که شیعیان را به جانب قرآن گسیل می دارد و به خاطر همین پیوند عمیق است که هدایت پذیری حقیقی از قرآن فقط برای مهدی باوران میسر است و تلاوت ظاهری قرآن برای منکران مهدی(علیه السلام) جز خسران و زیان چیز دیگری نیست.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

چرا اسلام شناسان غربی شیفته علی(ع) هستند؟

چرا اسلام شناسان غربی شیفته علی(ع) هستند؟

جوان آنلاین: دوره کوتاه زمامداری امام علی (ع) سرشارازآموزه های گرانقدری است که میتواند به عنوان الگويی بینظيرمورد توجه انديشمندان سياسی و فراترازآن دولتمردان قرار گيرد.
چرا به معصوم نیاز داریم؟

چرا به معصوم نیاز داریم؟

1. انسان موجود اجتماعی است و برای برآورد نیازهای خود به دیگران نیازمند است؛
چگونه می توان خسارت ناشی از عدم النفع را مطالبه کرد؟

چگونه می توان خسارت ناشی از عدم النفع را مطالبه کرد؟

همیشه افرادی که در حوزه های مختلفی مانند انحصار وراثت، وصیت، اوراق بهادار، مطالبه وجه چک، خسارت و … اطلاعات حقوقی خوبی دارند و علاقه‌مند این حوزه هستند
چگونگی حفظ و تداوم دستاوردهای ماه رمضان

چگونگی حفظ و تداوم دستاوردهای ماه رمضان

در سایت پرسمان دانشجویی بخش احکام و فلسفه احکام در پاسخ به این سؤال آمده است: بدون تردید یک ماه روزه‌داری و مبارزه عملی با هواهای نفسانی، تأثیر بسیار عمیقی در روح و روان و سلامت جسمانی انسان دارد، اما چه کنیم روزه ما اثرش بر نفس و جان باقی بماند؟
چگونگی مسلمان‌شدن عمير با شنيدن اخبار غیبی و قرآن

چگونگی مسلمان‌شدن عمير با شنيدن اخبار غیبی و قرآن

عميربن وهب يكى از دشمنان سرسخت پيامبر اكرم (ص ) و مسلمانان به حساب می‌آمد و از مردان شرور و بى باك بود كه تعداد سپاهيان و تجهيزات مسلمين را پيش از شروع جنگ بدر، به اطلاع كفار قريش می‌رسانيد.
Powered by TayaCMS