دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

تجهیز مراکز علمی آموزشی و بهداشتی قشم توسط منطقه آزاد

No image
تجهیز مراکز علمی آموزشی و بهداشتی قشم توسط منطقه آزاد بیش از 800 میلیون ریال تجهیزات از سوی سازمان منطقه آزاد قشم در میان مراکز علمی، آموزشی و بهداشتی جزیره قشم توزیع شده است.
به گزارش خبرنگار مهر در قشم، حسن حسین پور مدیر خدمات و تدارکات منطقه آزاد قشم در حاشیه مراسم تجهیز یکی از این مراکز در گفتگو با خبرنگار مهر در این جزیره گفت: برخی اموال سازمان در انبار بلا استفاده باقی مانده بود که تصمیم به توزیع این اموال درمیان مراکز نیازمند گرفته شد و این طرح در صورت موجود بودن اقلام مازاد دیگر در انبارهای منطقه آزاد ادامه خواهد یافت.
وی خاطر نشان کرد: اقلام اهدا شده ماشین آلات کشاورزی، اثاثیه اداری، کولرهای گازی و دستگاه فتوکپی بوده است که با تصمیم شوراهای هر روستا یا دهستان به آنان بر اساس نیازشان اختصاص یافته است.
حسین پور گفت: برخی مساجد رستایی و دفاتر شوراهای روستایی در این جزیره نیازمند مساعدت هستند و منطقه آزاد در حد توان خود تا رفع نیازهای آنان در جهت خدمت رسانی بهتر به مردم اقدام خواهد کرد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

تعلقات دنیوی؛ بستر معصیت‌ها و تخلف‌ها

در این بخش متن سخنرانی با عنوان تعلقات دنیوی؛ بستر معصیت‌ها و تخلف‌ها در موضوع دنیا و آخرت آورده شده است.
No image

بهشت و جهنم، نتیجه عاقبت اندیشی انسان

در این متن به بهشت و جهنم، نتیجه عاقبت اندیشی انسان با موضوع دنیا و آخرت پرداخته شده است.
No image

برخی ویژگی های اهل بهشت در دنیا

در این بخش متن سخنرانی با عنوان برخی ویژگی های اهل بهشت در دنیا در موضوع دنیا و آخرت آورده شده است.
No image

آشنایی با مساله قیامت

متن سخنرانی آشنایی با مساله قیامت در موضوع دنیا و آخرت در این بخش قرار دارد.
No image

آثار بزرگ اخروی برای اعمال کوچک دنیوی

متن سخنرانی آثار بزرگ اخروی برای اعمال کوچک دنیوی در موضوع دنیا و آخرت در این بخش قرار دارد.
Powered by TayaCMS