دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

مریخ در آستانه یک برخورد شهاب سنگی

No image
مریخ در آستانه یک برخورد شهاب سنگی دانشمندان ناسا اعلام کردند که یک شهاب سنگ 30 دسامبر به مریخ برخورد می کند و می تواند به این سیاره آسیب برساند.
به گزارش خبرگزاری مهر، دانشمندان آمریکایی ناسا ضمن اعلام این خبر تاکید کردند که به احتمال یک در 75 این جرم آسمانی روی سیاره سرخ از بین برود.
این شهاب سنگ که با سرعت حدود 13 کیلومتر بر ثانیه در حرکت است در حال حاضر به نیمه مسیر حرکت خود به طرف مریخ رسیده است.
تاکنون دانشمندان ناسا احتمال برخورد این شهاب سنگ با مریخ را یک به 350 تخمین زده بودند اما این احتمال پس از بررسی اطلاعات جدیدی که این هفته به دست آمده بود، افزایش یافت.
براساس گزارش پایگاه خبری ناسا، در مورد برخورد این شهاب سنگ با مریخ، این جرم آسمانی می تواند به استوای سیاره آسیب برساند و در اثر این برخورد حفره ای به پهنای حدود یک کیلومتر ایجاد کند.
به گفته این دانشمندان، این شهاب سنگ نمی تواند آسیبی به کاوشگر "فرصت" که در کنار دو قلوی خود "روح" از سال 2004 مشغول کاوش در سیاره سرخ است، وارد کند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

تعلقات دنیوی؛ بستر معصیت‌ها و تخلف‌ها

در این بخش متن سخنرانی با عنوان تعلقات دنیوی؛ بستر معصیت‌ها و تخلف‌ها در موضوع دنیا و آخرت آورده شده است.
No image

بهشت و جهنم، نتیجه عاقبت اندیشی انسان

در این متن به بهشت و جهنم، نتیجه عاقبت اندیشی انسان با موضوع دنیا و آخرت پرداخته شده است.
No image

برخی ویژگی های اهل بهشت در دنیا

در این بخش متن سخنرانی با عنوان برخی ویژگی های اهل بهشت در دنیا در موضوع دنیا و آخرت آورده شده است.
No image

آشنایی با مساله قیامت

متن سخنرانی آشنایی با مساله قیامت در موضوع دنیا و آخرت در این بخش قرار دارد.
No image

آثار بزرگ اخروی برای اعمال کوچک دنیوی

متن سخنرانی آثار بزرگ اخروی برای اعمال کوچک دنیوی در موضوع دنیا و آخرت در این بخش قرار دارد.
Powered by TayaCMS