دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

جایگاه مردمی آیت الله بنی فضل کم نظیر بود

No image
جایگاه مردمی آیت الله بنی فضل کم نظیر بود یکی از شاگردان آیت الله بنی فضل، آن مرحوم را از یاران مورد اعتماد امام خمینی(ره) در آذربایجان دانست و گفت: جایگاه مردمی وی کم نظیر بود.
حجت الاسلام سید داوود حاجیان، استاد حوزه و دانشگاه تبریز و از شاگردان مرحوم آیت الله مرتضی بنی فضل در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز که در آستانه نخستین سالگرد درگذشت این عالم ربانی صورت گرفت، به بیان سجایای اخلاقی و شخصیتی وی پرداخت.
وی با بیان این که مرحوم بنی فضل علاوه بر مفام علمی و فقهی، جزو روحانیان آگاه و مبارز خطه آذربایجان بود، گفت: وی در حالی مبارزات گسترده خود علیه شاه را آغاز کرد که فضای مناسبی در این راستا وجود نداشت و از سوی برخی افراد به این حرکات با دید خاصی نگریسته می شد.
شاگرد آیت الله بنی فضل شجاعت و درک موقعیت را از خصوصیات بارز سیاسی وی دانست و تاکید کرد: به همین علت بود که امام امت، وی را به عنوان نماینده ویژه خود در حل بحران های مناطق آذربایجان برگزید و مرحوم بنی فضل با وجود خطرات بسیار زیاد و نا امنی های موجود این مسئولیت را پذیرفت.
حجت الاسلام حاجیان با اشاره به فعالیت های سیاسی این عضو مجلس خبرگان رهبری در طول حیات خود تصریح کرد: وی نخستین فرد از علمای آذربایجان بود که پس از رحلت آیت الله بروجردی مرجعیت و اعلمیت امام را در سخنرانی ها اعلام و عموم مردم را به تقلید از ایشان دعوت کرد.
این استاد حوزه و دانشگاه، آیت الله بنی فضل را از یاران مورد اعتماد امام خمینی(ره) در آذربایجان دانست و گفت: بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی در نامه خود به مرحوم بنی فضل، وی را در رفع اختلاف و کمبود در استان های آذربایجان شرقی و غربی و اردبیل مامور کرده و در زمینه تقویت موسسات مذهبی به او اختیار کامل داده بودند که این امر نشان از عمق اعتماد رهبری به وی داشت.
حجت الاسلام حاجیان به جایگاه مردمی آیت الله بنی فضل در میان مردم تبریز و آذربایجان اشاره کرد و گفت: در مناسبت های مختلف که ایشان در تبریز حضور می یافتند هزاران تن از مردم مومن این شهر در سخنرانی های ایشان شرکت می کردند و محبوبیت خاصی در میان توده مردم داشتند.

منبع: www.rasanewz.com

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

معجزه آرام شدن زلزله به دست امام علی(ع)

معجزه آرام شدن زلزله به دست امام علی(ع)

در عهد ابوبکر زلزله‌ای آمد و مردم فزع‌کنان و با شیون نزد ابوبکر و عمر آمدند، دیدند آن دو نیز با فزع و جزع به محضر علی(ع) آمده‌اند، مردم نیز خود را به در منزل حضرت علی(ع) رساندند، علی(ع) از منزل خارج شد و به طرف مردم آمد، در حالی که از آنچه مردم به خاطرش وحشت زده و محزون بودند، اندوهی نداشت و غمگین نبود.
No image

مقام بصیرت و راه‌های رسیدن به آن

در مطلب حاضر نویسنده با تشریح مفهوم بصیرت از لحاظ لغوی و اصطلاحی راه‌های رسیدن به مقام بصیرت و یقین از دیدگاه قرآن را بررسی کرده است.
نحوه تنظيم قراردادهای اداری

نحوه تنظيم قراردادهای اداری

اشاره: يكي از بارزترين تفاوت قراردادهاي اداري با قراردادهاي پيمانكاري خصوصي منعقده بين اشخاص اين است كه اولاً: طرفين اين قراردادها در تهيه بخش عمده مفاد قرارداد و تعيين آثار آن نقشي ندارند و به عبارت ديگر
نگاه به پایین‌تر از خود رمز آرامش

نگاه به پایین‌تر از خود رمز آرامش

فی‌الکافی، عن‌الصادق (علیه‌السلام) قال لحِمران بن أعین، یَا حُمْرَانُ! انْظُرْ إِلَى مَنْ هُوَ دُونَكَ فِی الْمَقْدُرَةً وَ لَا تَنْظُرْ إِلَى مَنْ هُوَ فَوْقَكَ فِی الْمَقْدُرَةً فَإِنَّ ذَلِكَ أَقْنَعُ لَكَ بِمَا قُسِمَ لَكَ وَ أَحْرَى أَنْ تَسْتَوْجِبَ الزِّیَادَةَ مِنْ رَبِّكَ عَزَّ وَ جَلَّ[1]
نگاهی به رفتارشناسی اهل نفاق از دیدگاه قرآن

نگاهی به رفتارشناسی اهل نفاق از دیدگاه قرآن

نقش منافقان در جامعه اسلامی، نقشی بسیار مخرب و زیانبار است. حساسیت قرآن به این دسته از شهروندان به خوبی نشان می‌دهد که نمی‌توان به صرف شهروندی با همه افراد جامعه یکسان برخورد کرد و حقوق یکسانی را برای همگان به طور مطلق قائل شد؛ بلکه می‌بایست ملاحظاتی در نحوه تعامل با دسته‌هایی از افراد جامعه اعمال کرد.
Powered by TayaCMS