دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

لغو مجوز ساخت مسجد بزرگ بارسلونا!

No image
لغو مجوز ساخت مسجد بزرگ بارسلونا! شهردار بارسلونا در اسپانیا روز گذشته، مجوز ساخت مسجد بزرگ منطقه «کاتالونیا»ی این ایالت را لغو کرد.
به گزارش شیعه نیوز به نقل از ایکنا، «خووان کلوس»، شهردار بارسلونا پیش از این، با اعطای قطعه‌ زمینی برای ساخت مسجد بزرگ منطقه کاتالونیا موافقت و مجوز ساخت این مسجد را به شورای شهر این منطقه اعطا کرده بود. شهردار بارسلونا علت لغو این مجوز را، مخالفت ساکنان منطقه کاتالونیا و فشار احزاب راست و تندرو این کشور اعلام کرد.
از سوی دیگر، «استروش»، استاد علوم اجتماعی دانشگاه بارسلونا با انتقاد از لغو مجوز ساخت مسجد مذکور گفت: تحقیقات نشان می‌دهد که در حال حاضر، حدود 3500 کلیسا در منطقه کاتالونیا وجود دارد، این در حالی است که در این منطقه حتی یک مسجد بزرگ هم وجود ندارد.
همچنین، «محمد الشایب»، نماینده مسلمانان بارسلونا در مجلس اسپانیا نیز ضمن انتقاد از لغو ساخت این مسجد، حمله تبلیغاتی اخیر حزب دموکرات مسیحی «اتحاد و همبستگی» بارسلونا علیه مسلمانان و مهاجران مراکشی منطقه کاتالونیا را محکوم کرد.
یادآوری می‌شود در حال حاضر، نزدیک به یک میلیون مسلمان در منطقه کاتالونیای بارسلونا زندگی می‌کنند که 700 هزار نفر آن‌ها را مسلمانان مهاجر مراکشی‌ تشکیل می‌دهند.
منبع خبر:
سایت خبری شیعه نیوز

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

معجزه آرام شدن زلزله به دست امام علی(ع)

معجزه آرام شدن زلزله به دست امام علی(ع)

در عهد ابوبکر زلزله‌ای آمد و مردم فزع‌کنان و با شیون نزد ابوبکر و عمر آمدند، دیدند آن دو نیز با فزع و جزع به محضر علی(ع) آمده‌اند، مردم نیز خود را به در منزل حضرت علی(ع) رساندند، علی(ع) از منزل خارج شد و به طرف مردم آمد، در حالی که از آنچه مردم به خاطرش وحشت زده و محزون بودند، اندوهی نداشت و غمگین نبود.
No image

مقام بصیرت و راه‌های رسیدن به آن

در مطلب حاضر نویسنده با تشریح مفهوم بصیرت از لحاظ لغوی و اصطلاحی راه‌های رسیدن به مقام بصیرت و یقین از دیدگاه قرآن را بررسی کرده است.
نحوه تنظيم قراردادهای اداری

نحوه تنظيم قراردادهای اداری

اشاره: يكي از بارزترين تفاوت قراردادهاي اداري با قراردادهاي پيمانكاري خصوصي منعقده بين اشخاص اين است كه اولاً: طرفين اين قراردادها در تهيه بخش عمده مفاد قرارداد و تعيين آثار آن نقشي ندارند و به عبارت ديگر
نگاه به پایین‌تر از خود رمز آرامش

نگاه به پایین‌تر از خود رمز آرامش

فی‌الکافی، عن‌الصادق (علیه‌السلام) قال لحِمران بن أعین، یَا حُمْرَانُ! انْظُرْ إِلَى مَنْ هُوَ دُونَكَ فِی الْمَقْدُرَةً وَ لَا تَنْظُرْ إِلَى مَنْ هُوَ فَوْقَكَ فِی الْمَقْدُرَةً فَإِنَّ ذَلِكَ أَقْنَعُ لَكَ بِمَا قُسِمَ لَكَ وَ أَحْرَى أَنْ تَسْتَوْجِبَ الزِّیَادَةَ مِنْ رَبِّكَ عَزَّ وَ جَلَّ[1]
نگاهی به رفتارشناسی اهل نفاق از دیدگاه قرآن

نگاهی به رفتارشناسی اهل نفاق از دیدگاه قرآن

نقش منافقان در جامعه اسلامی، نقشی بسیار مخرب و زیانبار است. حساسیت قرآن به این دسته از شهروندان به خوبی نشان می‌دهد که نمی‌توان به صرف شهروندی با همه افراد جامعه یکسان برخورد کرد و حقوق یکسانی را برای همگان به طور مطلق قائل شد؛ بلکه می‌بایست ملاحظاتی در نحوه تعامل با دسته‌هایی از افراد جامعه اعمال کرد.
Powered by TayaCMS