دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

وظیفه دانشجویان در جنگ نرم‌

No image
وظیفه دانشجویان در جنگ نرم‌

وظيفه دانشجويان در جنگ نرم‏

حمید حسین زاده

نویسنده: حمید حسین زاده

دانشجویان و افسران جوان جنگ نرم در عرصه دانشگاه به عنوان خط مقدم جنگ نرم، می بایست برای حفظ باورهای اعتقادی و مذهبی، آداب، رسوم، فرهنگ ملی و دینی جامعه، مشروعیت زایی، اعتمادزایی و اعتبارزایی را در اولویت برنامه های خود برای مقابله با تهاجم نرم دشمن قرار دهند، در این عرصه تحقق نهضت عدالتخواهی، جنبش نرم افزاری و نهضت روشنگری که در طول سالیان گذشته همواره مورد تاکید و توجه مقام معظم رهبری قرار گرفته، مهمترین گام برای مقابله به جنگ نرم دشمن محسوب می شود.افسران جوان جنگ نرم با تلاش خستگی ناپذیر خود می بایست با افزایش بصیرت و آگاهی دانشجویان در برخورد با جنگ نرم در عرصه سیاسی، فرهنگی و اجتماعی حضور فعال داشته باشند، دانشجویان با ایجاد گروه های تحلیلی و روشنگری جهت پاسخگویی به شبهات مطرح شده از سوی دشمن، بررسی و تحلیل رفتار و اقدامات دشمن، شناسایی افرادی و گروه هایی که زمینه تحقق جنگ نرم را فراهم و یا تشدید می کنند، شناسایی شیوه ها، ابزارها و روش های مورد استفاده در جنگ نرم، شناسایی نقاط آسیب پذیر، نقاط قوت و ضعف خودی، شناسایی نقاط آسیب پذیر، نقاط قوت و ضعف دشمن، شناخت ظرفیت های موجود در کشور در جهت تقابل با جنگ نرم، توجه به امر اطلاع رسانی، روشنگری و آگاه سازی مردم و مسئولان، استفاده مناسب از رسانه های مختلف و بهره گیری از ابزارهای عملیات روانی، برنامه ریزی جهت پالایش محصولات فرهنگی تولید شده در غرب، مقابله فنی با ابزارهای غیر شرعی و غیراخلاقی بکار گرفته شده از سوی غرب، تلاش برای تقویت باورهای دینی و اعتقادی در سطح جامعه، تقویت هویت ملی و ایرانی، تقویت روحیه عدالتخواهی، تحقق جنبش نرم افزاری و تحقیق و پژوهش در خصوص دروس علوم انسانی و تغییر در وضعیت آموزشی دانشگاه ها و مراکز آموزشی، می توانند در مسیر مقابله با جنگ نرم دشمن که در دراز مدت اثرگذار می باشد، گام های موثر و مفیدی را برداشته و ریشه تهدیدات نرم در کشور را بخشکانند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

معجزه آرام شدن زلزله به دست امام علی(ع)

معجزه آرام شدن زلزله به دست امام علی(ع)

در عهد ابوبکر زلزله‌ای آمد و مردم فزع‌کنان و با شیون نزد ابوبکر و عمر آمدند، دیدند آن دو نیز با فزع و جزع به محضر علی(ع) آمده‌اند، مردم نیز خود را به در منزل حضرت علی(ع) رساندند، علی(ع) از منزل خارج شد و به طرف مردم آمد، در حالی که از آنچه مردم به خاطرش وحشت زده و محزون بودند، اندوهی نداشت و غمگین نبود.
No image

مقام بصیرت و راه‌های رسیدن به آن

در مطلب حاضر نویسنده با تشریح مفهوم بصیرت از لحاظ لغوی و اصطلاحی راه‌های رسیدن به مقام بصیرت و یقین از دیدگاه قرآن را بررسی کرده است.
نحوه تنظيم قراردادهای اداری

نحوه تنظيم قراردادهای اداری

اشاره: يكي از بارزترين تفاوت قراردادهاي اداري با قراردادهاي پيمانكاري خصوصي منعقده بين اشخاص اين است كه اولاً: طرفين اين قراردادها در تهيه بخش عمده مفاد قرارداد و تعيين آثار آن نقشي ندارند و به عبارت ديگر
نگاه به پایین‌تر از خود رمز آرامش

نگاه به پایین‌تر از خود رمز آرامش

فی‌الکافی، عن‌الصادق (علیه‌السلام) قال لحِمران بن أعین، یَا حُمْرَانُ! انْظُرْ إِلَى مَنْ هُوَ دُونَكَ فِی الْمَقْدُرَةً وَ لَا تَنْظُرْ إِلَى مَنْ هُوَ فَوْقَكَ فِی الْمَقْدُرَةً فَإِنَّ ذَلِكَ أَقْنَعُ لَكَ بِمَا قُسِمَ لَكَ وَ أَحْرَى أَنْ تَسْتَوْجِبَ الزِّیَادَةَ مِنْ رَبِّكَ عَزَّ وَ جَلَّ[1]
نگاهی به رفتارشناسی اهل نفاق از دیدگاه قرآن

نگاهی به رفتارشناسی اهل نفاق از دیدگاه قرآن

نقش منافقان در جامعه اسلامی، نقشی بسیار مخرب و زیانبار است. حساسیت قرآن به این دسته از شهروندان به خوبی نشان می‌دهد که نمی‌توان به صرف شهروندی با همه افراد جامعه یکسان برخورد کرد و حقوق یکسانی را برای همگان به طور مطلق قائل شد؛ بلکه می‌بایست ملاحظاتی در نحوه تعامل با دسته‌هایی از افراد جامعه اعمال کرد.
Powered by TayaCMS