دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

مهیّا شدن برای حضرت حجّت به واسطه توبه

اگر ظهور حضرت حجت (ع) نزدیک باشد، باید هر کس خود را برای آن روز مهّیا سازد، از جمله این یک از گناهان توبه کند. همین توبه باعث می‌شود که دین همه بلاهایی که بر سر شیعه آمده است که واقعاً بی‌سابقه است و بلاهای دیگی که تابش از ظهور آن حضرت می‌آید، از سر شیعه رفع و دفع گردد.
مهیّا شدن برای حضرت حجّت به واسطه توبه
مهیّا شدن برای حضرت حجّت به واسطه توبه

مهیّا شدن برای حضرت حجّت به واسطۀ توبه

آیت الله بهجت:

  « اگر ظهور حضرت حجت (ع) نزدیک باشد، باید هر کس خود را برای آن روز مهّیا سازد، از جمله این یک از گناهان توبه کند. همین توبه باعث می‌شود که دین همه بلاهایی که بر سر شیعه آمده است که واقعاً بی‌سابقه است و بلاهای دیگی که تابش از ظهور آن حضرت می‌آید، از سر شیعه رفع و دفع گردد.»

  • منبع: رخشاد، محمد حسین؛ در محضر حضرت آیت الله العظمی بهجت،قم، مؤسسه فرهنگی سماء، 1385ه.ش،چاپ پنجم، ص 109.
  • این موضوعات را نیز بررسی کنید:

    جدیدترین ها در این موضوع

    No image

    ابتلای به بلا وسیله تقرب الی الله

    هيچ چيز مثل بلاي خداوند و آنچه خداوند از بالا مي فرستد نمي تواند انسان را اصلاح كند؛ لذا خداوند متعال بيشترين كساني كه مبتلایشان كرده است انبياي الهي بوده اند.
    No image

    ائمه، حقيقت صراط مستقيم

    No image

    بلند همتي

    Powered by TayaCMS