دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

پژوهش برای طلاب اجباری شد.

No image
پژوهش برای طلاب اجباری شد. آیین‌نامه تکالیف پژوهشی طلاب حوزه علمیه در شورای معاونین مرکز مدیریت حوزه علمیه قم تصویب و برای تایید نهایی به شورای عالی حوزه ارسال شد.
معاون پژوهشی مرکز مدیریت حوزه علمیه قم در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر گفت: این طرح با هدف انجام فعالیتهای پژوهشی در حین آموزش و به عبارت دیگر آموزش پژوهش محور در این معاونت تدوین شده بود که پس از سه جلسه بررسی در شورای معاونین مرکز به تصویب رسید و برای تایید نهایی به زودی به شورای عالی حوزه ارسال خواهد شد.
حجت الاسلام امینی افزود: در این آیین‌نامه کلیه طلاب در تمامی سطوح از ورودی سال اول تا درس خارج فقه (دکتری) موظف به فعالیت پژوهشی شده و برای کلیه دروس حوزوی نمره فعالیت پژوهشی در نظر گرفته می‌شود. ارائه تحقیق پایانی در پایان هر سطح و ارائه پایان نامه علمی و رساله دکتری در پایان مقاطع سطح سه (کارشناسی ارشد) و چهار (دکتری) از ویژگی‌های دیگر این آیین‌نامه است

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

آدم وسواسی عاقل نیست!

آدم وسواسی عاقل نیست!

عبدالله بن سنان مى‌گوید: مردی از آشنایان ، در وضو گرفتن و نماز خواندن، وسوسه داشت، و با اینکه چندین بار اعضاء وضو را مى‌شست، ولى باز به دلش نمى‌چسبید و آن را نادرست مى‌پنداشت و دوباره تکرار مى‌کرد.
No image

آرزوهای دراز

Powered by TayaCMS