دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

ترویج ارزشهای اخلاقی عامل رشد زنان است

No image
ترویج ارزشهای اخلاقی عامل رشد زنان است دبیرکل سازمان کنفرانس اسلامی با اشاره به اینکه از وضعیت زنان در کشورهای اسلامی راضی نیست، گفت: اسلام خواستار احترام به زنان است، اهتمام به ارزشهای اخلاقی منجر به پرورش و رشد زنان صالح می‌شود.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نسیج، اکمل الدین احسان اوغلو دبیرکل سازمان کنفرانس اسلامی با اشاره به اینکه اسلام همه را به احترام به زنان و عفت دعوت می‌کند، اظهار داشت: اهمیت ارزشهای اخلاقی منجر به پرورش و رشد زنان صالح می‌شود و این در توسعه اجتماعی نقش مهمی را ایفا می‌کند.
وی با اشاره به اینکه از وضعیت زنان در جوامع اسلامی راضی نیست، تصریح کرد: زنان قربانیان معاملات و ناهنجاریهای بسیاری شده‌اند. با توجه به اینکه نیمی از جمعیت امت اسلامی را زنان تشکیل می‌دهند، باید به ساماندهی آنها بر اساس موازین و تعالیم اسلامی اقدام کرد.
اکمل الدین احسان اوغلو در ادامه افزود: کشورهای عضو باید طرحها خود را ارائه کنند و استراتژیهای خاصی به منظور اطلاع‌رسانی و بیداری نسبت به مسئله زنان تبیین نمایند.
دبیرکل سازمان کنفرانس اسلامی به نتایج اجلاس وزیران سازمان کنفرانس اسلامی در سال 2006 در استانبول اشاره کرد و گفت: کشورهای عضو طی این اجلاس و همچنین اجلاس سران کشورهای اسلامی در مکه مسائل مرتبط با توسعه و پیشرفت زنان را مورد بررسی قرار دادند.
منبع: مهرنیوز

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

حضور بانوان طلبه در جشنواره پژوهشی علامه حلی

حضور بانوان طلبه در جشنواره پژوهشی علامه حلی

به گزارش خبرگزاری رسا، به نقل از روابط عمومی جشنواره علامه حلی(ره)، حجت الاسلام زارعی، مدیر اداره امور پژوهشی طلاب حوزه علمیه قم و دبیر جشنواره علامه حلی در نشستی با مدیران اداره ساماندهی تحقیقات حوزه علمیه خواهران گفت
پایان همایش بین‌المللی گفت‌وگوی بین اسلام و مسیحیت در طرابلس

پایان همایش بین‌المللی گفت‌وگوی بین اسلام و مسیحیت در طرابلس

همایش بین‌‌المللی گفت‌وگوی اسلام و مسیحیت که از روز پنجشنبه 13 دی ماه درطرابلس پایتخت لیبی آغاز شده‌بود، شب به کار خود پایان‌داد.
برای ترویج فرهنگ اهل بیت باید گام های اساسی برداشت

برای ترویج فرهنگ اهل بیت باید گام های اساسی برداشت

برای ترویج فرهنگ اهل بیت باید گام های اساسی برداشت
دیدار ‌اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی جمهوری با مراجع

دیدار ‌اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی جمهوری با مراجع

اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، با هدف تشریح برنامه‌ها و عملکرد نیروی انتظامی در طرح ارتقای امنیت اجتماعی و بهره گیری از راهکارهای عملی در این باره، ‌صبح امروز، 23 آبان‌ماه، با تعدادی از مراجع تقلید و علما در قم دیدار کرد.
Powered by TayaCMS