دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

قالَ الاْمامُ أبوُ جَعْفَر محمّد الباقر (عَلَیْه السلام):

«کسى که در زمان غیبت امام زمان (عجّل الله فرجه الشّریف) بر ایمان و ولایت ما اهل بیت عصمت و طهارت پا برجا و ثابت بماند، خداوند متعال پاداش و ثواب هزار شهید از شهداى جنگ بدر و حنین به او عطا مى فرماید» (إثبات الهداة: ج 3، ص 467)
No image
قالَ الاْمامُ أبوُ جَعْفَر محمّد الباقر (عَلَیْه السلام): قالَ الاْمامُ أبوُ جَعْفَر محمّد

 قالَ الاْمامُ أبوُ جَعْفَر محمّد الباقر (عَلَیْه السلام) :

 «مَنْ ثَبَتَ عَلى وِلایَتِنا فِی غِیْبَةِ قائِمِنا، أعْطاهُ اللهُ عَزَّ وَ جَلَّ اَجْرَ ألْفِ شَهید مِنْ شُهَداءِ بَدْر وَ حُنَیْن».( إثبات الهداة: ج 3، ص 467.)


امام باقر (علیه‌السلام) فرمود:

«کسى که در زمان غیبت امام زمان (عجّل الله فرجه الشّریف) بر ایمان و ولایت ما اهل بیت عصمت و طهارت پا برجا و ثابت بماند، خداوند متعال پاداش و ثواب هزار شهید از شهداى جنگ بدر و حنین به او عطا مى فرماید.»
 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

نقش شبکه‌های اجتماعی در طلاق‌های عاطفی

نقش شبکه‌های اجتماعی در طلاق‌های عاطفی

به نظر می رسد ده‌ها میلیون کاربر ایرانی شبکه‌های اجتماعی که بخشی از جامعه ۲ میلیارد نفری این سرزمین‌های دیجیتالی به شمار می‌روند
Powered by TayaCMS