دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

لازمه شناخت

هر که خدا را شناخت دهان را از کلام و شکم را از طعام غیر ضروری منع کند و پیوسته نفس را رنج به نماز و روزه و طاعت برای راحت ابد خواهد داد.(اصول کافی کتاب الایمان و الکفر- ج 2- باب 99)
لازمه شناخت
لازمه شناخت

لازمه شناخت

قال علی(ع): «مَنْ عَرَفَ اللهَ مَنَعَ فاهُ مِنَ الکَلامِ وَبَطْنَهُ مِنَ الطعامِ وَعنّی نَفسَهُ بِالصیام وَالقیامِ»

کسی که خدا را شناخت لازمه معرفتش اموریست که از آن جمله زبان از کلام بیهوده و عبث نگاه می‌دارد و سخن جز به حق نگوید و الا بذکر خدا و علم و هدایت خلق لب نگشاید. دیگر شکم را از طعام و الوان گوناگون  اشربه و اطعمه و لذّات نفسانی منع می‌کند و جان خویش را در راه طاعت خدا به قیام در نماز و امساک روزه برای سفای روح به رنج و تعب می‌اندازد و شب و روز می‌کوشد که بر مقام معرفت و قربش بخدا بیفزاید.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

اهمیت شبهای قدر

بعضی از کارها انسان را از شفاعت اهل بیت سلام الله علیهم محروم می کند. و بعضی از کارها هم شفاعت را نصیب می کند.
No image

اهميت توبه در شب قدر

پيغمبر بزرگ اسلام امشب در مسجد ظرف آبى در اختيار داشتند. به محض اين كه مى ديدند كسى چشمش سنگين مى شود، بلند مى شدند و خودشان با دست مباركشان صورت آن شخص را مى شستند و مى فرمودند: برادر! مواظب باش خواب نروى.

پر بازدیدترین ها

No image

حكمت هاي روزه داري

No image

اهمیت شبهای قدر

بعضی از کارها انسان را از شفاعت اهل بیت سلام الله علیهم محروم می کند. و بعضی از کارها هم شفاعت را نصیب می کند.
Powered by TayaCMS